Samo napred

Pohvale za Partizanovog BISERA: Doneće nam mnogo! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

"Momak ima veliki talenat"

Izvor: MN Press

Partizanov trener Savo Milošević pružio je u subotnjoj proveri u Užicu od prvog minuta šansu talentu crno-belih Nikoli Čoliću (17).

Perspektivni centralni vezista bio je zapažen, iznudio je penal koji je Bibras Natho pretvorio u gol i primao pohvale saigrača.

Hvalili su ga i na terenu i van njega.

 "Momak ima veliki talenat, pokazao je to u dosta situacija, pred njim je veliki rad i doneće dosta nama onoga što nam je potrebno", rekao je o njemu vezista Saša Zdjelar.

Čolić je bio doskorašnji stipendista kluba iz Humske, a 20. maja je potpisao četvorogodišnji ugovor. Do sada je nastupao za Teleoptik, a po svemu sudeći koristi priliku da se nametne Miloševiću ovog leta.

Zajedno sa ekipom, on se sprema za početak superligaške sezone za dve nedelje.

"Partizan mora da radi, da se pripremi za prvenstvo, fali nam dosta igrača, ali mislim da idemo pravim putem", rekao je Zdjelar.

Komentarišući remi protiv Lučanaca, borbeni vezista je rekao...

"Konačnih 2:2 izgleda po nas loše, ali prvo poluvreme je odrađeno fenomenalno, posle se cela ekipa promenila, primili smo golove iz dva prekida... Ne mogu da kažem da nismo igrali dobro, ali smo primili ta dva gola, mislim nezasluženo. Bila je to dosta dobra provera za nas", dodao je on.

Poslušajte Zdjelarovu izjavu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi