MOŽE I BOLJE!

Hari Kejn nije napadač za ŠESTI tim Premijer lige!

Autor Milutin Vujičić

Neverovatni napadač Totenhema muku je mučio s povredama cele sezone, a ima 17 golova u Premijer ligi...

Žoze Murinjo umanjio je šanse Lesteru da naredne sezone učestvuje u Ligi šampiona, omogućivši tako svojim bivšim klubovima Čelsiju i Mančester junajtedu da prođu u elitu.

Spremio je izvrsnu taktiku, sačekao "lisice" u zasedi, a posao u napadu odradio je Hari Kejn sa dva gola u finišu poluvremena (37. i 40. minut), dok je pre toga opušteniji "ulazak" u meč omogućio mladi Džastin autogolom u posle 360 sekundi fudbala u Londonu.

TOTENHEM - LESTER 3:0 (3:0)

Možda će vas zanimati

Žoze Murinjo umanjio je šanse Lesteru da naredne sezone učestvuje u Ligi šampiona, omogućivši tako svojim bivšim klubovima Čelsiju i Mančester junajtedu da prođu u elitu.

Sve je počelo vrhunskim prodorom Sona, uputio je udarac od koga se "branio" Džastin, a golman Šmajhel nije mogao da reaguje i zaustavi odbijenu loptu. Čekali su kontre "pevci" i dočekali ih u finišu poluvremena…

Prvo je Mura "gurnuo" u prostor za Kejna, koji je lako rešio situaciju "jedan na jedan", da bi mu i drugi put dodao samo tri minuta kasnije, ali ovoga puta je Englez sve sam odradio.

Otišao je levo iskosa, imao čuvara ispred sebe, namestio se na desnu nogu i prelepom "kiflom" savladao Šmajhela, potvrdivši da mu ni povrede ne mogu ništa. Naime, Kejn je veći deo sezone bio povrđeen, ali je i pored toga skupio 17 golova!

Imao bi i 18, ali mu je VAR tehnologija poništila het-trik protiv Lestera.

S obzirom na to da je i povređen uspeo da dominira Premijer ligom, postavlja se pitanje da li je vreme da ode u tim sa većim ambicijama, sigurno vredi više od šestog kluba Engleske?

Što se tiče Lestera, oni ostaju na četvrtom mestu, ali im do kraja sledi još samo jedan meč sa Mančester junajtedom koji će MORATI da pobede, ukoliko "crveni đavoli" za tri dana budu bolji od Vest Hema, pa ćemo tako i u poslednjem kolu Premijer lige gledati dramu za Ligu šampiona.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.