superligaški transfer

Iz Novog Sada u svoj grad: Od kada je Ivica Tončev u klubu...

Autor Jovan Terzić

Radnički doveo napadača.

Izvor: FK Partizan

Iz Vojvodine u Radnički.

Iz Novog Sada u Niš.

Mladi napadač Ilija Spasić, koji će 31. jula napuniti 17 godina, zadužio je opremu superligaša sa "Čaira".

"Velika mi je čast što sam potpisao za Radnički i što sam se vratio u svoj grad. Radnički je jedan od najboljih timova u zemlji, a od kada je na njegovom čelu Ivica Tončev postao je poznat i po promociji mladih fudbalera. U Radničkom su prethodnih godina stasali neki ozbiljni igrači i ja želim da krenem njihovim putem", istakao je Spasić, koji je redovan u selekcijama srpske reprezentacije za svoj uzrast.

"Ja sam ovde došao sa namerom da igram i nadam se da ću se napornim radom izboriti za minutažu u sledećoj sezoni. Moje je da treniram i da se treneru Radoslavu Bataku na pripremama pokažem u najboljem svetlu. Radnički je poznat po tome što igra fudbal na gol više i meni takav stil apsolutno odgovara. Mogu da odgovorim na nekoliko pozicija u napadu i verujem sam sposoban da pomognem timu. Ja sam već odradio par treninga sa ekipom, jako sam zadovoljan, radujem se nastavku priprema i smatram da ćemo u sezoni pred nama ostvariti sve zacrtane ciljeve", dodao je mladi fudbaler.

Pre Spasića, Radnički je već doveo desne bekove Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Kostića, krilnog napadača Nenada Gavrića, kao i štopera Žarka Markovića.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.