Golčina Srbina

BOMBA u Španiji: Partizanov đak dao gol sa polovine!

Autor Dušan Ninković

Potpuno ludilo na zatvaranju sezone u drugom rangu španskog fudbala.

Izvor: MONDO/printscreen

Uh, šta se sve dešava u drugoj ligi Španije. Popularna Segunda je isplanirala da se takmičenje završi večeras, ali to neće biti slučaj.

Jedan meč je odigran ranije u toku dana, svi ostali je trebalo da budu u istom terminu, ali to nije slučaj. Utakmica Deportivo-Fuenlabrada je otkazana, a za to vreme Igor Zlatanović teroriše u dresu Numansije.

Možda će vas zanimati

Da krenemo od njega, pošto je lakše za objasniti. Fudbaler koji je prošao Partizanovu omladinsku školu, a zatim sazreo u dresu Radnika iz Surdulice, strelac je pogotka protiv Tenerifa.

Jednu manju gužvu na sredini terena iskoristio je tako što je šokirao protivničkog golmana. Sa blizu polovine terena, bez mnogo razmišljanja, uputio je udarac koji je završio u mreži.

A sada, da se vratimo na susret koji je trebalo da se odigra u Korunji. Tamo je Deportivo čekao Fuenlabradu i na kraju je nije dočekao. Najbitniji meč u ovoj rundi igraće se neki drugi put.

Jedina utakmica koja je odlučivala i o mestima u plej-ofu i u zoni ispadanja, na kraju se neće odigrati kada i sve druge. Razlog za to je minimum sedam pozitivnih testova na korona virus u redovima gostujućeg tima!

Naravno, kompletna liga je poludela zbog ove odluke. Da li misle da je nameštena ovakva situacija ili da je trebalo sve odložiti, saznaćemo narednih dana, ali će Depor i Fuenla imati malu prednost.

Nakon što se završe večerašnji susreti, ova dva tima će moći da izračunaju koliko im je bodova neophodno u poslednjoj utakmici u ligaškom delu sezone.

Podsećanja radi, Fuenlabrada je pred ovo kolo zauzimala 6. poziciju, što je poslednje mesto koje vodi u plejof. Deportivo je, na žalost svih ljubitelja fudbala, bio na poziciji sa koje se timovi sele u niži rang.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.