LOGIČNA ODLUKA

Stanković vratio četvoricu igrača u Beograd, ali vreme radi za njih!

Autor Milutin Vujičić

Daleko od toga nije nije zadovoljan...

Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Crvena zvezda napušta Divčibare i seli se u Staru Pazovu, na završi deo letnjih priprema, a u ekipi neće biti mesta za Iliju Babića, Aleksu Matića, Stefana Mitrovića i Marka Lazetića.

Daleko od toga su mladi fudbaleri razočarali Dejana Stankovića, nego je od početka i bio plan da "osete" šta je prvi tim i pripreme sa seniorima. "Kvartet" se pokazao veoma dobro, ali se sada vraća u Beograd pošto postaje "gužva" na trenizima.

Odlučeno je i da Babić, Matić i Mitrović narednu sezonu provedu na "kaljenju" u filijali Grafičaru, a rad u ovom timu se već pokazao kao dobra podloga kod Gavrića, Nikolića...

Što se tiče Marka Lazetića, napadača rođenog 2004. godine koji važi za jednog od "najtalentovanijih u klasi", plan je da u narednoj sezoni igra za omladinsku selekciju Crvene zvezde pod trenerskom palicom Marka Neđića.

Za sve ove momke "radi vreme", posebno od uvođenja pravila o obaveznom broju mladih igrača u startnoj postavi u Superligi, pa će ih sigurno Stanković gledati tokom sezone.

Zvezda je do sada na pripremama zabeležila dve pobede. Prvo je pobedila novog člana Prve lige Srbije, ekipu IMT-a (2:0), da bi novi-stari superligaš bio mali "tvrđi orah", ali je i protiv njih ostvaren trijumf. Metalac je golom Krstovića savladan 1:0.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.