radi se vredno

Inđija ne staje: Posle golmana Partizana, stigao bivši defanzivac Zvezde!

Autor Pavle Knežević

Dobro poznato ime ljubiteljima fudbala u Srbiji

Izvor: MN Press

Inđija se ozbiljno sprema za sledeću sezonu i neumorno radi u prelaznom roku, tako da je danas potpisala ugovor sa trojicom igrača.

Posle golmana Marka Jovičića iz Partizana i Stefana Purtića iz Voždovca, ugovor sa Inđijom danas je potpisao i Jovan Krneta!

Doskorašnji golman Partizana, koji je u minulom periodu branio za malteški Hibernians potpisao je ugovor na dve godine. On je odabrao "zelene", iako su ga tražili Metalac i Napredak.

"Zadovoljan sam dolaskom u pravu fudbalsku sredinu gde želim da se ponovo na najbolji način predstavim domaćim ljubiteljima fudbala. Na poziv sportskog direktora Ivana Ivovića sam prihvatio ponudu želeći da svojim odbranama učvrstim i doprinesem Inđiji na najbolji mogući način u eliti. Ekipa je spoj mladosti i iskustva i siguran sam da ćemo ove godine ostvarivati daleko bolje rezultate od završene sezone", rekao je Jovičić za MONDO po potpisivanju ugovora.

Purtić će ponovo nositi zeleno beli dres posle šest meseci provedenih kao pozajmljeni igrač iz Voždovca.

Ovaj talentovani igrač posle kratkog perioda provedenih u matičnom klubu Voždovac je opet u inđijskom superligašu.

"Potajna želja je tokom ove pauze bila da se Purtić vrati u klub za koji je u kratkom periodu bio standardni prvotomac. Ta obostrana želja je danas i ispunjena i on je ponovo predstavljen kao igrač Inđije", naveo je klub.

Svakako najzvučnije ime do sada je ono Jovana Krnete. Iskusni defanzivac proputovao je "pola Evrope", a tokom tri sezone bio je igrač Crvene zvezde, iako je ponikao u Partizanu.

U Inđiju dolazi iz azerbejdžanske Zire, u koju se vratio ove godine.

Inđija naglašava da spisak pojačanja nije završen i da se očekuje se da već sutra predstavi novog igrača u zeleno-belom taboru.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.