KAKO USPEVAJU?

Samo što su prodali Tedića, a već imaju novog!

Autor Milutin Vujičić

Suludo dobro rade u Čukaričkom...

Izvor: MN Press

Slobodan Tedić potpisao je zimus za Mančester siti u transferu vrednom tri miliona evra, do kraja sezone je maksimalno profesionalno igrao za Čukarički i potvrdio da je veliki talenat srpskog fubala, a "brđani" se polako navikavaju na život bez njega!

Biće teško nadomestiti njegov učinak iz prošle sezone, ali tu ulogu je izgleda spreman da preuzme mladi Marko Rakonjac (20) koji se nameće tokom letnjih priprema!

Fudbaler koji je 2017. godine stigao na Banovo brdo iz Jedinstva, kluba u čijem je gradu rođen (Bijelo Polje), kalio se prvo na pozajmici u IMT-u, a sada se preporučuje šefu stručnog štaba Aleksandru Veselinoviću koji i uživa da radi s mladim igračima.

Rakonjac je u poslednjem pripremnom meču Čukaričkog na Zlatiboru postigao dva gola i to u samoj završnici susreta protiv Novog Pazara.

Vodio je novi član Superlige golom kapitena Kecapa, da bi Rakonjac u 89. i 90. minutu doneo pobedu "brđanima" kojima je ovo bila ujedno i generalna proba pred početak domaćeg šampionata, koji startuje već iduće nedelje, ali bez navijača na tribinama.

Videćemo koliku će minutažu Rakonjac imati tokom ove sezone u kojoj "brđani" žele u Evropu, pa su u te svrhe angažovali i nekadašnjeg "vunderkinda" srpskog fudbala Danila Pantića.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.