TAKO JE!

MAMMA MIA: Sergej "zavukao" golčinu u 90 stepeni!

Autor Nikola Janković

Ako je postojao pauk u rašljama Kaljarijevog gola - nema ga.

Bilo je 0:1 za Kaljari večeras na "Olimpiku" i sve je u tom 47. minutu ličilo na novu sramotu već osramoćenog Lacija kada se dogodilo ovo...

Sergej Milinković-Savić postigao je verovatno gol 35. runde Serije A, u kojoj bi Rimljani verovatno izbili na čelo da njihova ideja o borbi za "skudeto" nije doživela debakl u post-pandemijskom delu sezone.

Ovako, šesti prvenstveni, a sedmi Srbinov pogodak u sezoni 2019/20 samo je najavio kompletan preokret u poslednjem meču kola, nekoliko sati nakon što je "iz dvojke u keca" odigrano i na severu, gde je Juventus ponovo poražen.

"Lacijali" su poveli 13 minuta posle Sergejevog "suvog lista", nakon što je Ćiro Imobile pravovremeno povukao sprint i tačan pas Luisa Alberta u prostor pretvorio u postigao 31. pogodak u sezoni.

Promena do kraja nije bilo, osim standardnih u sastavima, pa će ovaj rezultat značiti samo prekid serije ekipe trenera Simonea Inzagija od pet mečeva bez pobede, tokom koje je osvojen samo bod i upisan poraz na gostovanju lideru, Juventusu.

Na tri kola do kraja sezone, "nebesko plavi" kasne "samo" osam bodova za timom s kojim su stajali rame uz rame na tabeli dok se pandemija koronavirusa širila planetom.

Golčinu je pre SMS-a postigao i Žoao Pedro, ali je sudija procenio da nije bio regularan. Pogledajte taj detalj.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.