Ambiciozno

Više ne zna šta će od sebe: Baloteli se seli u TREĆU LIGU?

Autor Dušan Ninković

Nikad nismo sigurni da li je ozbiljan ili se samo šali.

Tamo će, sasvim sigurno, biti najbolji igrač.

Ambiciozni italijanski trećeligaš Komo planira da tokom ovog leta nagovori doskorašnjeg fudbalera Breše, Marija Balotelija, da se preseli u Seriju C!

Možda će vas zanimati

Ambicije kluba su da se u bliskoj budućnosti dočepa elite, da u što kraćem roku preskoči dva ranga takmičenja, a nekadašnji reprezentativac Italije je prvi izbor za tu borbu.

Nekadašnji fudbaler Intera, Mančester sitija, Milana i Liverpula se već neko vreme nalazi na stranputici. Njegova karijera je u velikim problemima, a povratak u Brešu mu nije pomogao.

Imao je ideju da se skrasi u timu iz grada u kom je odrastao, potpisao je trogodišnji ugovor, ali je ta velika ljubav brzo pukla. Usledili su incidenti, kojima je uvek bio sklon, pa ekipa koja ispada iz Serije A nema nameru da ga zadržava u klubu.

Baloteli će psotati slobodan igrač, a određeni kontakti između Koma i njegovih predstavnika su već počeli.

''Njegovi agenti su seli i saslušali našu ponudu. Ne mogu da vam kažem ništa više od toga. Mi imamo ideju da stvaramo vrednost, a ne da je kupujemo. Ostali igrači mnogo troše na plate fudbalera, mi ne želimo da se to desi'', rekao je jedan od čelnika kluba.

Ostaje misterija kako će primanja Marija Balotelija uklopiti u svoj trećeligaški budžet, ali to nije stvar o kojoj bi sada trebalo razmišljati.

Bitnije je da Mario Baloteli, čovek koji još nema 30 godina i u karijeri ima 36 nastupa za seniorsku selekciju Italije, razmišlja o Seriji C. Čak i od njega, mnogo je!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.