Postoji nada

Konačno su pobedili i razbuktali maštu Zvezdinih navijača!

Autor Dušan Ninković

Ima još da se igra...

Izvor: MN Press

Počelo je 34. kolo u Švajcarskoj, ligi koja trenutno najviše zanima Srbe. Navijači Zvezde i Partizana sa nestrpljenjem čekaju da saznaju ko je šampion tamo.

Ako to bude trenutni lider, Jang bojs, u kom odlično igra Miralem Sulejmani, profitiraće Partizan. Crvenoj zvezdi više odgovara trijumf Senkt Galena, ali su za to šanse male. Doduše, sad ponovo postoji verovanje...

Jang Bojs još nije odigrao meč 34. kola, ali je Senkt Galen obavio svoj deo posla. Na gostovanju Cirihu su osvojili sva tri boda (1:3), pa u finiš sezone ulaze ''za petama'' lideru.

Istina, nije to tako blizu.

Pre svega zbog dva uzastopna poraza koja su upisali u prethodnim rundama, kada su dopustili jedinom pravom konkurentu za trofej da se odlepi na čelu.

Nakon ovog meča Jang Bojs ima utakmicu manje i dva boda više od najbližeg pratioca, ekipe u koju sve svoje nade polažu navijači beogradskih crveno-belih.

Podsećamo, ukoliko Senkt Galen osvoji titulu u Švajcarskoj, ekipa Dejana Stankovića će verovatno biti nosilac u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Do kraja sezone u Švajcarskoj je ostalo da Jang bojs odigra još tri kola, dok su pred Senkt Galenom dva meča. Ova dva tima će u poslednjem kolu prvenstva igrati međusobno, na stadionu Jang bojsa.

Pre toga, Senkt Galen će na svom terenu ugostiti Ksamaks, dok će Jang Bojs dočekati Lucern i gostovati Sionu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO