NIŠTA OD NOVOG UGOVORA

Tužan dan iz više razloga: Rastanak posle 8 godina!

Autor Jovan Terzić

Od 2012. godine bio je član Totenhema...

Prvo je izgubio mesto u startnoj postavi, a onda i u klubu.

Žoze Murinjo je odlučio da mu ne ponudi novi ugovor, što znači da će posle osam godina morati da promeni sredinu.

Možda će vas zanimati

Jan Fertongen više nije igrač Totenhema!

"Moje vreme u klubu došlo je do kraja. Tužan dan iz više razloga. Nedostajaće mi prijatelji koje sam upoznao ovde, osoblje koje omogućava da klub funkcioniše, igranje na zadivljujućem novom stadionu i naravno navijači. Hvala vam za svu podršku tokom ovih godina. Bili ste neverovatni. Imali smo mnogo neverovatnih uspomena, ali za sada ovo je zbogom", objavio je 33-godišnji Belgijanac na društvenim mrežama.

Hari Kejn, sjajani napadač Totenhama i reprezentacije Engleske, bio je među onima koji su se zahvalili Fertongenu, ali i golmanu Mišelu Vormu, koji takođe odlazi iz kluba.

"Priželjkujem sve najbolje Fertongenu i  Vormu šta god da ih čeka u budućnosti. Zadovoljstvo je bilo deliti svlačionicu s njima i igrati sa obojicom", poručio je Kejn.

Fertongen je u Totenhem stigao 2012. godine iz Ajaksa, a tokom karijere igrao je kratko i na pozajmicu u Valvajku. U dresu "petlova" odigrao je 315 takmičarskih utakmica i postigao 12 golova, dok je za reprezentaciju Belgije nastupio 118 puta uz devet pogodaka.

(Mondo/agencije)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.