svoj na svome

Vojvodina sa proverenim snagama, vratio se ljubimac navijača!

Autor Pavle Knežević

Novi "debi" možda već u petak

Izvor: MN Press

Vojvodina vraća proverene snage! Posle Vladimira Kovačevića, još jedan bivši fudbaler "lala" vratio se ovog leta u klub.

Novi-stari član crveno-belih je 32-godišnji Novica Maksimović!

Možda će vas zanimati

Iskusni zadnji vezni igrač potpisao je ugovor na dve godine. Prethodno je dres Vojvodine nosio u periodu od juna 2015. do januara 2017. godine.

"Jako sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu. O veličini kluba ne treba mnogo da pričam, jer zna se da je jedan od najvećih u Srbiji. Ovde sam proveo najlepši deo svoje karijere, tokom kojeg smo imali vrhunske rezultate. Dva puta zaredom smo stizali do plej-ofa Lige Evrope, a nadam se da ćemo ovoga puta imati malo više sreće, pogotovo što se tiče žreba, pa da probamo da uđemo u grupnu fazu", rekao je Maksimović za sajt kluba.

Promenilo se nekoliko trenera, ali se igrač i prošli put "poklopio" sa Nenadom Lalatovićem, koji je Vojvodinu prošle sezone odveo do trofeja Kupa Srbije.

"Sa Lalatovićem sam radio i prošli put, tako da mi neće biti potrebno mnogo vremena da se prilagodim. Poznajem dosta igrača, kao i članove stručnog štaba, tako da jedva čekam da istrčim na teren i dam svoj maksimum", rekao je Maksimović.

Maksimović je rođen 1988. u Somboru, a seniorsku karijeru je počeo u ekipi Crvene stijene iz Crne Gore. Potom je nastupao još za kulski Hajduk, Novi Sad, Lombard Papu (Mađarska), Slobodu, Spartak i Vojvodinu, gde su ga navijači izabrali za najboljeg igrača crveno-belih u sezoni 2015/16.

Nakon odlaska iz Vojvodine, igrao je za Atirau iz Kazahstana i grčki Panionios, gde je tokom prošle sezone odigrao 15 utakmica, postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Prošlog vikenda igrao utakmicu za Panionios u grčkom prvenstvu, a prethodnih nekoliko dana je trenirao samostalno.

Kako sam ističe, već sada je potpuno spreman da konkuriše za mesto u timu, a da li će se to i desiti već za utakmicu protiv TSC-a u petak, zavisi od toga da li će na vreme stići potrebni papiri iz Grčke.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.