Sve za klub

GEST GROBARA ZA PAMĆENJE: Ovako će pomoći Partizanu!

Autor Vladimir Sukdolak

Navijači Partizana kupuju sezonske ulaznice iako ne znaju kada će moći na stadion.

Za vikend počinje nova sezona Superlige Srbije. Partizan će je otvoriti gostovanje u Kruševcu, a zatim sledi put u Novi Pazar. Na obe ove utakmice vicešampion će ostati bez podrške navijača, jer će zbog pandemije korona virusa tribine stadiona biti zaključane.

I veliko je pitanje kada će se "otključati", a prema nekim procenama mogla bi cela fudbalska jesen da protekne pred praznim tribinama.

Možda će vas zanimati

 Iz tog razloga fudbalski klubovi u Srbiji još nisu počeli prodaju sezonskih ulaznica. Ali, to za Grobare ne važi, već su rešili da svom klubu praktično doniraju po 2.000 dinara i kupe godišnje karte. U pitanju je cena od prošle sezone.

"Grobari, 1. avgusta počinje nova sezona za naš fudbalski klub. Zbog trenutne situacije, klub nije izdao nikakvo obaveštenje u vezi sezonskih ulaznica, jer se ne zna koliko će dugo trajati zabrana okupljanja na sportskim priredbama. Bez obzira na to, Južna tribina je u dogovoru sa upravom FK-a odlučila da kupi sezonske ulaznice, po ceni istoj kao i prošle godine – 2000 dinara, i da na neki način našem klubu ovim činom pomognemo. Takođe u dogovoru sa klubom, ukoliko zabrana bude na snazi i duži vremenski period, ove sezonske će biti važeće i za sledeću sezonu i ako Bog da za kvalifikacije za Ligu Šampiona", napisali su navijači Partizana na svom portalu.

Partizan prvu utakmicu u Humskoj igra 9. avgusta protiv Javora.

(MONDO/Južna strana)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.