NIŠTA

Kraj glasina - ''Ma kakav Mesi, lakše mi je da PRENESEM KATEDRALU!''

Autor Dušan Ninković

Sad nam je valjda svima jasno, Argentinac neće pojačati Inter.

Kako drugačije, Antonio Konte je prekinuo glasine o transferu Lionela Mesija baš onako kako smo to i očekivali.

Što se tiče trenera Intera, transfer Argentinca je nemoguća misija za njegov klub.

Možda će vas zanimati

Iako se prethodnih dana pričalo drugačije, najbolji fudbaler Barselone neće stići u Milano. Konte to zna, a ima i zanimljivo poređenje šta je sve lakše uraditi od tog transfera.

Novinari su ga, nakon pobede nad Napolijem, upitali da li bi više voleo da u timu ima četiri nova igrača od po 50 miliona evra ili jednog, ali Lionela Mesija.

''Oba scenarija su prilično nemoguća. Čvrsto se držim za svoje igrače, jer oni daju sve od sebe. Garantujem da je tako. Bilo bi lakše premestiti Duomo (katedralu u Milanu), nego dovesti Lionela Mesija u Inter'', rekao je italijanski trener.

Ovakva izjava je usledila nakon što se pojavila fotografija koja je na katedrali u Milanu prikazivala senku koja neodoljivo podseća na argentinskog fudbalera. Takav detalj je, naravno, podrejao priče o transferu igrača čiji ugovor sa Barselonom još nije produžen.

Nešto pre pobede nad Napolijem, Atalanta je u meču sa Parmom preokrenula rezultat i stigla do pobede koja ju je na kratko lansirala na drugo mesto.

Nekadašnji trener Juventusa i Čelsija smatra da je dobro za njegov tim što Atalanta skuplja bodove, jer je Interu potreban pritisak. Milanski tim se protiv ekipe iz Bergama bori za drugo mesto na tabeli.

''Shvatam da donosim velika očekivanja, ali ne mogu sve da pretvorim u zlato jednim dodirom. Zaslužujemo pohvale zbog odlične igre, posebno nakon što je Atalanta pobedila Parmu. Potrebno je da osećamo pritisak ekipa koje su iza nas i koje nas guraju da budemo bolji'', dodao je on.

Inter poslednje kolo dočekuje sa 79 bodova, Atalanta ima 78, a ova dva tima će u poslednjoj rundi odluučiti o drugom mestu. Taj susret će biti odigran u Bergamu i biće velika šansa da Konteov tim pokaže da je bolji od ''ostatka'' lige.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.