Igraće protiv crno-belih

Sumin drugar nije dovoljno dobar za Partizan, ali... OSTAJE U SUPERLIGI!

Autor Dušan Ninković

Beograđani su odlučili da mu ne ponude ugovor, ali ćemo ga ipak gledati u Srbiji.

Stigao je na početak Partizanovih priprema po preporuci svog prijatelja i saigrača iz reprezentacije, ali čak ni kredit koji Sejduba Suma poseduje nije bio dovoljan da Partizan angažuje desnog beka.

Abdulaj Sise je završio probu u Partizanu, ali nije završio posao u Srbiji. U narednoj sezoni ćemo ga, verovatno, gledati u dresu Novog Pazara!

Nakon što je pod komandom Miloševića odradio deo priprema na Zlatiboru, Gvinejcu je saopšteno da može da potraži klub u kom će nastaviti karijeru, a on se preselio nešto južnije.

Kako saznaje Kurir, Abdulaj Sise je trenutno u Novom Pazaru, gde sa novajlijom u Superligi pregovara o saradnji.

Afrikanac je karijeru počeo u rodnoj Gvineji, a zatim je nastupao za timove iz Francuske, od kojih je najpoznatiji rezervni sastav Anžea. O njemu nema previše podataka na internetu, ali se može pronaći da je igrao 11 puta za A selekciju svoje zemlje.

Poselednjih nekoliko godina ovaj desni bek, koji se snalazi i na mestu štopera, nije dobijao pozive u nacionalni tim, jer mu je karijera u padu. Biće ovo lepa prilika da je oživi, a možda i da pokaže Partizanu da su pogrešili u proceni.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.