Dve godine ga teraju...

Nikolićevo pojačanje, a navijači sadašnjeg kluba su PRESREĆNI što ODLAZI!

Autor Dušan Ninković

Istina, dolazi iz jedne od pet najjačih liga, pa će u Rusiji možda biti dobar.

Izvor: MN Press

Marko Nikolić je doveden da Lokomotivu ostavi na mestu koje vodi u Ligu šampiona, a zatim da ovog leta započne promene u klubu.

Cilj je podmlađivanje ekipe, okretanje većem broju fudbalera iz sopstvenog pogona, i kupovina samo onih momaka koji mogu da donesu kvalitet.

Možda će vas zanimati

Pa, da li je Fransoa Kamano, Gvinejac koji je već dugo član Bordoa, takav? Navijači tog tima će vam rćei da nije ni blizu!

Fransoa Kamano (24) je rođen u Gvineji, za koju je već odigrao 31 meč u seniorskoj konkurenciji, ali se tokom omladinskog dela karijer epresleio u Francusku. Prvo je nosio dres Bastilje, zatim Bordoa, a u tom timu je poslednje četiri sezone.

Igra redovno, jedan je od najstandardnijih u timu i na njemu Bordo svakako planira da zaradi. Priča se o sumi od 7 miliona evra, koliko su Moskovljani spremni da plate za usluge napadača.

Na 127 odigranih mečeva je postigao 29 golova u svim takmičenjima, a pre toga je noseći dres Bastilje bio strelac 7 puta na 50 mečeva.

Ipak, navijači se raduju što odlazi...

Zašto je cena ovako niska ako je već mlad, ako daje golove i ako dolazi iz jedne od najjačih liga u Evropi?

Objasniće vam to navijači, koji kažu da je veoma dobar kada u klubu veruju u njega, ali da ume da bude i problematičan. Često mu nedostaje motivacije, nema želju da igra i da se dokazuje, pa je zato cena daleko manja nego što bi mogla da bude.

Znači, rizik. Lokomotiva je morala ovog leta da dovede napadača, neophodan joj je za Ligu šampiona i izazove u Premijer ligi Rusije, ali su umesto nečeg proverenog odlučili da rizikuju.

Ako ga Marko Nikolić smiri, pronađe mu pravu ulogu i ubedi ga da je neophodan, mogao bi ovo da bude ogroman pogodak. A možda i bačenih sedam miliona evra, ako sve bude obrnuto...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.