zahuktava se

"Večiti" saznali ko će im suditi u 1. kolu - vrlo dobro poznata imena!

Autor Pavle Knežević

U oba tabora mogu biti zadovoljni...

Izvor: MN Press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je delioce pravde na mečevima prvog kola Superlige, što znači i da "večiti" znaju ko će im suditi, a to su dobro poznata imena.

Duel Crvena zvezda-Novi Pazar sudiće Bojan Nikolić, a meč Napredak-Partizan Danilo Grujić!

Nikolić je često bio u medijima i često je kritikovan zbog kontroverznih i spornih odluka, na njega su se žalili u Partizanu, a onda je Nenad Lalatović morao da plaća kaznu zbog kritika na njegov račun. Ovaj sudija je u derbiju poništio pogodak Tavambe, ali je posle navodno pomogao crno-belima u duelu sa Napretkom.

Nikoliću će pomagati Nenad Kurčubić i Marko Dimitrijević, dok je četvrti sudija Jovan Šegrt. Utakmica se igra u subotu od 19.30.

Partizan takođe igra u subotu, a pomoćnici Grujiću biće Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Četvrti sudija je Milan Ilić.

Zoran Široki će suditi Radnički Metalac, Novak Simović će voditi derbi TSC - Vojvodina, Lazar Lukić sudi Spartak – Zlatibor, Novica Anđelovski Mladost – Javor, Nenad Minaković ide u Šabac na duel Mačve i Bačke, a Petar Piper će u Novi Sad na Proleter - Rad.

Pravdu na meču Čukarički - Inđija deliće Milan Mitić, a Voždovac - Radnik sudi Miloš Milanović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.