novo-staro lice

Dupli program na "Krovu": Posle Vujnovića, još jedna promocija u Voždovcu

Autor Jovan Terzić

Povratak među "zmajeve"

Izvor: MN Press

Velike ambicije ima Voždovac od naredne sezone, iako u nju ulazi sa dosta podmlađenim timom.

Želj je VRH tabele, a to potvrđuje i dovođenje bivšeg igrača Viljareala, kao i reči povratnika Marka Putinčanina.

Iskusni defanzivni vezista se vratio među "zmajeve" posle igranja u Vojvodini i Olimpiji iz Ljubljane. 

"Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba i želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo", rekao je 32-godišnji Beograđanin na drugoj promociji ove srede održanoj na stadionu na krovu tržnog centra. 

Putinčanin je za Voždovac igrao od 2016. do 2018. godine, a po povratku će biti među najstarijima u timu. 

"Došlo je vreme da ja budem najstariji u ekipi, a-ha-ha. Da, izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega". 

Priliku da igra na dobro poznatom mestu, Putinčanin će imati već u subotu kada Voždovac dočekuje Radnik iz Surdulice u prvom kolu Superlige. 

"Lep je osećaj vratiti se u Voždovac. Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu i mislim da je to jedini klub u Srbiji u kojem mogu da dođem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. Sa obzirom na to da nisam bio u klubu dve godine mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi tako da je i to jedan od razloga zbog kojih sam došao. Voždovac je uvek glasio za odlično organizovan klub, a sada je sve to podignuto za nekoliko nivoa", istakao je. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU