BOMBA!

Milojević dolazi po Degeneka! Zovu ga i Rusi, ali i drugi Arapi...

Autor Milutin Vujičić

Bivši trener Crvene zvezde pronašao pojačanje na "Marakani".

Izvor: MN Press

Miloš Degenek (27) mogao bi da napusti Crvenu zvezdu ovog leta pošto se za njega interesuje Spartak iz Moskve, a ponovo dobija pozive i iz Saudijske Arabije!

Pouzdani reprezentativac Australije je prema pisanju "Al Džazire" na meti tri kluba: Al Šababa, Al Nasrija i Al Ahlija, a s obzirom da trećepomenuti vodi Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, verovatno oni i imaju najveće šanse da ga angažuju.

Možda će vas zanimati

Degenek je već igrao u Saudijskoj Arabiji, otišao je u Al Hilal posle prve uspešne polusezone u Zvezdi, ali kako nije bio zadovoljan minutažom i životom u ovoj zemlji - brzo se vratio u Beograd.

Ponovo je pomogao Zvezdi da se plasira u Ligu šampiona, odigrao je čitavu sezonu i učestvovao u osvajanju titule, ali možda je vreme za rastanak, posebno ako se uzme u obzir da crveno-beli mogu da zarade od Degeneka.

Na štoperskoj poziciji su tu još Radovan Pankov, Nemanja Milunović i Srđan Babić, sve više će igrati i Strahinja Eraković zbog U21 pravila, dok se spominje i dolazak Lindzija Rouza iz Arisa.

Izvor: MN Press

Videćemo da li će Degenek izabrati ostanak u Zvezdi, Saudijsku Arabiju ili Rusiju, ali vredi istaći da bi ga možda ponovna saradnja sa Markom Marinom i Vladanom Milojević mogla zainteresovati da se ponovo oproba u azijskoj zemlji.

Jedini problem koji trenutno Al Ahli ima je što su ispunili kvotu stranaca, pa bi morali nekoga da se odreknu pre angažovanja Miloša Degeneka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.