BEZ PRAVE ŠANSE?

Oduševio Miloja, odigrao 206 minuta i ODLAZI jer nije potreban Zvezdi!

Autor Milutin Vujičić

Sve je jasnije da se bliži rastanak.

Izvor: MN Press

Erik Jirka (22) stigao je u Crvenu zvezdu nakon što je impresionirao protiv nje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tada je nosio dres Spartak iz Trnave, međutim u naredne dve godine nije uspeo da se nametne za minutažu!

Odlazio je na pozajmice u Radnički i Gornik, gde je igrao veoma dobro, ali nedovoljno kvalitetno da bi Dejan Stanković računao na njega u novoj sezoni, posebno jer zauzima mesto stranca.

Njegova nova-stara destinacija mogla bi da bude Poljska.

Mediji iz ove zemlje navode da je tokom proleća privukao pažnju partijama u Gorniku, a da sada želi da ga dovede Šlonsk iz Vroclava (često nepravilno Slask). Za sada nije poznato za koliko novca bi ga Crvena zvezda pustila, a platila ga je oko 750.000 evra.

Prethodno se spekulisalo da bi mogao da se vrati u Slovačku, gde ga traži bratislavski Slovan, međutim deluje da od tog posla neće biti ništa i da je bliži Poljacima.

"Za Jirku imamo ponude, što za pozajmicu, što da napusti Zvezdu, pa ćemo videti šta će se dešavati. Prelazni rok je tek počeo", otkrio je nedavno sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

U dresu Crvene zvezde Jrka je odigrao svega 206 minuta i zabeležio jednu asistenciju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.