PRVI PUT "PREKO"

Još jedan odlazak iz Voždovca - Tuzla siti, pa Kišvarda!

Autor Milutin Vujičić

Rastali su se "zmajevi" sa još jednim vezistom.

Izvor: MN Press

Srpski vezista Lazar Zličić (23) seli se u Mađarsku, što će mu biti prvi izlet u inostranstvo.

Doskorašnji fudbaler Voždovca danas je i zvanično postao novi fudbaler Mađarskog prvoligaša FK Kišvarda, pa je tako ove nedelje postao drugi vezista koji je napustio redove "zmajeva". Prvo je otišao Nemanja Nikolić u Tuzla siti, a sada je stigla i ponuda Kišvarde.

Zličić je u Voždovac pristigao 2018. godine iz redova Vojvodine i odigrao za Zmajeve 30 mečeva, postigao 4 gola i upisao se 2 puta u listu asistenata.

Pored nekoliko ponuda koje su pristigle na adresu Voždovca ovog leta, Kišvarda je bila najkonkretnija i zadovoljila ponudom klub i Zličića, navode iz redova "zmajeva", što može da se tumači i kao da su dobili obeštećenje za vezistu.

"Srećan sam što ću u narednom periodu nositi dres Kišvarde i već sada jedva čekam sve izazove koje će biti ispred mene i novih klupskih drugova. Prvi utisci o novom klubu su zaista sjajni, impresioniran sam uslovima i stadionom, upoznaću uskoro saigrače i raditi vredno da zaslužim mesto u timu. Svojim drugovima u FK Voždovac želim mnogo sreće u narednoj sezoni i zahvaljujem se još jednom svima u klubu na prelepoj saradnji u poslednje dve godine. Srećno Zmajevi!", naveo je Zličić.

"Zlika" je inače počeo karijeru u Vojvodini, da bi potom usled manjka minutaže otišao u Voždovac, ali ga je teška povreda zaustavila.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.