Može i bolje

Broj je prepustio, ali mesto neće tako lako: Hvala šefu što mi veruje!

Autor Dušan Ninković

Dok se Zvezdina startna postava ne kompletira, a trenutno ima i povređenih i onih koji ne igraju jer su tek stigli, Ivanić koristi svaku šansu koja mu se pruži.

Izvor: MN Press

Prolećni deo polusezone u prethodnom prvenstvu, pa letnje pripreme u Srbiji i na kraju prvo kolo novog šampionata. Ako bismo gledali samo taj deo, utisak o igrama Mirka Ivanića je odličan.

Nekadašnji vezista Vojvodine i BATE Borisova je ''prodisao'', kako se to često kaže i uspeva da zabeleži sve bolje partije u crveno-belom dresu.

Jedna takva se dogodila i protiv Novog Pazara, na otvaranju sezone. Mirko Ivanić je, sa novim brojem na leđima, dobio i novu ulogu u timu.

''Pokazali smo jednu zadovoljavajuću partiju danas, ali možemo mnogo bolje. Vidi se da je ovo prva utakmica u sezoni. Trener Stanković je rekao da će prva utakmica biti kao pripremna. Tek smo počeli. Takođe, primetno je da smo malo umorni. Imamo malo vremena da se odmorimo i da sledeći meč bude još bolji'', počeo je Ivanić.

Zvezdina četvorka podseća da nije toliko važan broj na dresu, koliko je bitno da svaki igrač pruži maksimum na terenu.

''Svakako da ćemo imati sastanak na kom ćemo sagledati sve situacije gde smo mogli mnogo bolje da reagujemo. Treba da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Očekivali smo da će biti ovako i nije bilo iznenađenja večeras. Takođe, želim da kažem da ne igra broj na dresu, već mi sami i da je najvažnije kako se osećamo u timu. Imamo svoje ciljeve i najvažnije je da svako pruži maksimum'', dodao je vezista koji podjednako dobro može da odigra na defanzivnijim i ofanzivnijim pozicijama.

Ivanić ne krije zadovoljstvo zbog postignutog gola, a veruje da može još bolje. Koliko mu dobra partija i pogodak znače, pokazao je i tokom proslave gola.

''Ovo mi je drugi penal zaredom koji sam postigao, imali smo malih problema sa izvođenjem jedanaesterca na početku prošle sezone. Zadovoljan sam što sam dao gol i zahvalio bih se treneru Stankoviću što mi je ukazao poverenje za penale i za sada to koristim. Mogu još mnogo bolje da igram. Osećam veliku podršku i poverenje od strane stručnog štaba i osećam se fantastično. I kada sam postigao pogotak radovao sam se na specifičan način'', podvukao je Zvezdin vezista.

Broj četiri je ponovo na leđima Mirka Ivanića, pošto je isti broj nosio i u Vojvodini. Za razliku od broja koji je prepustio povratniku Geloru Kangi, čini se da uloge koju ima u keipi ne želi da se odrekne.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.