ŠTA ZVEZDA DA RADI?

U Italiji VOLE takve igrače: TRI kluba pozvala vezistu Zvezde!

Autor Milutin Vujičić

Samo što je postigao gol...

Izvor: MN Press

Za talentovanog Željka Gavrića pitala je Atalanta, dok se za četiri godine starijeg Miloša Vulića raspituju čak tri kluba iz Italije, javlja današnji "Sportski žurnal".

Strelac na "otvaranju" sezone protiv Novog Pazara (3:0), i to ponovo iz slobodnog udarca, privukao je pažnju klubova sa "Čizme". Naime, za Kruševljanina su zainteresovani Krotone (koji želi i Gavrića na pozajmicu), kao još i Verona i Parma.

Vulić od dolaska iz Napretka nije imao veliku minutažu, ali je evidentno da se dopada Stankoviću koji ga je hvalio tokom priprema i deluje da će mu dati veću ulogu.

Međutim, sigurno da će zbog konkurencije u timu, kao i zbog pravila o "bonus" igračima, treneru Zvezde biti sužen izbor, pa će možda zbog toga Vulić poželeti da ode u inostranstvo. Krotone ulazi u Seriju A i "rekonstruiše" tim, tako da je njihova želja da dovedu i vezistu Crvene zvezde.

Za sada su Verona i Parma "samo pitali" za Vulića, međutim verovatno Zvezda neće žuriti s odlukom o prodaji jer se prelazni rok završava 5. oktobra.

Do tada možda Vulić, a možda neko od njegovih konkurenata za mesto u timu ode...

Vulić ima 23 godine i ponikao je u Napretku, da bi u Zvezdu došao u zimu sezone 18/19. Do sada je u dresu crveno-belih odigrao 35 utakmica i postigao četiri gola uz jednu asistenciju.

Jedan od pogodaka postigao je i u trijumfu protiv Olimpijakosa u prošlosezonskoj Ligi šampiona.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.