ZAPAMTIĆE CRNO-BELI

Primio tri komada od Zvezde, pa poručuje: S Partizanom kudikamo lakše!

Autor Milutin Vujičić

"Sa ovom utakmicom nestala je trema", poručio je Drobnjak.

Izvor: MN Press

Ako je nešto bilo dobro kod Novog Pazara na "premijeri" nove sezone protiv Crvene zvezde, onda je to golman Marko Drobnjak koji je primio tri gola, a mogao je mnogo više...

Odlično se snalazio s udarcima iz daljine, uspevao je da odbije udarce Spiridonovića, Gajića, Kataija i Ivanića, a iako je njegova ekipa delovala loše na startu novog šampionata, Drobnjak poručuje da će biti sve bolji i bolji.

Ipak, raspored im nije išao na ruku. Posle susreta sa Zvezdom sledi im duel sa Partizanom, a potom i odlazak na gostovanje Radničkom...

"Rezultatom ne možemo da budemo zadovoljni, ali borbenošću svih momaka lično sam prezadovoljan. Ne postoji niko ko nije želeo da da maksimum", kazao je Drobnjak za "Žurnal".

"Važno je da je led probijen. Siguran sam da ćemo svi više ceniti ono što znamo i možemo nego što je bilo protiv Zvezde. Sa ovom utakmicom nestala je trema, a i razumljiva je bila kad naspram sebe imaš jedan od naših najboljih timova, pa će s Partizanom u sredu biti kudikamo lakše".

Drobnjak je kazao da je sa Jovičićem iz Zvezde igrao zajedno u Borcu, da dobro poznaje i ostale igrače Zvezde, ali da nije bilo treme na "Marakani".

"Nisam tremaroš. Veću tenziju sam imao kao član mlađih reprezentativnih selekcija. Treme nije moglo da bude i zato što većinu šampionskog sastava odlično poznajem, sa Jovičićem sam bio i saigrač. Ne mogu igrači iz korena da se promene, ali pojedinci prave razliku. Znam da mogu i da možemo još bolje, i biće bolje protiv Partizana. Zvezda je istorija, okrećemo se crno-belima. Trema je razbijena i iz tog razloga protiv Partizana će sve biti mnog olakše. Jedino za čim žalim su prazne tribine", ispričao je Drobnjak i obe'ao navijačima više radovanja.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.