ZBOG ČEGA?

Posle penala za Partizan - ne sudi u 2. kolu Superlige

Autor Milutin Vujičić

Za sada nije poznat razlog...

Izvor: MN Press

Već u prvom kolu Superlige Srbije bilo je mnogo nezadovoljstva zbog suđenja, posebno odlukom Danila Grujića iz 86. minuta susreta u Kruševcu. Grujić je posle duela u kaznenom prostoru pokazao na penal za Partizan, pa su crno-beli u finišu preokrenuli rezultat.

Zbog toga je reagovala Crvena zvezda, oglasivši se saopštenjem zahtevajući kaznu za Grujića, dok im je odgovoreno i iz Partizana...

Sudijska komisija nije delegirala Danila Grujića za utakmice 2. kola Superlige, a za sada nije poznato da li su ti događaji povezani, odnosno da li je u pitanju kazna - ili je prosto odlučeno da arbitar iz Niša odmori u ovoj rundi takmičenja.

Partizanu će u sredu (17.00) protiv Novog Pazara na stadionu "Kraj Jošanice" suditi Novak Simović, dok će mu pomagati Nikola Đorović i Miloš Simović.

Crvenoj zvezdi će protiv Radničkog (sreda, 19.00) suditi Lazar Lukić, Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Prethodno je bivši član Sudijske komisije Raka Đurović izjavio je da se "penal video iz aviona", dok je i faulirani Uroš Vitas izjavio da je bio "čist kao suza". Analizu učinka Danila Grujića trebalo bi da čujemo i od sudijskog analitičara u večerašnjoj emisiji na TV Arena Sport.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.