LEPA AKCIJA

Svi medicinari DVE GODINE besplatno na "Karađorđe"!

Autor Milutin Vujičić

"Stara dama" predstavila interesantnu ideju...

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Nakon konferencije za medije na kojoj je saopšteno da je Vojvodina od Sudijske komisije FSS tražila izuzeće arbitra Novaka Simovića za sve njihove utakmice - saopštena je i lepa vest.

Vojvodina je osmislila akciju u kojoj želi da nagradi medicinsko osoblje koje je u prethodnim mesecima pomagalo građanima Srbije u borbi protiv korona virusa, tako što će im pokoniti posebne knjige i zahvalnice. I ne samo to.

Možda će vas zanimati

"Oni će moći da dođu besplatno na sve utakmice na kojima igramo u naredne dve godine, zajedno sa svojim porodicama!", kazao je vršilac dužnosti predsednika Dragoljub Samardžić.

"Konstatovali smo da ljudi, lekari, medicinske sestre i svi oni koji rade na sanaciji teške bolesti su heroji. FK Vojvodina daje punu podršku tim ljudima i prosto je fascinantno sa koliko ljubavi i strasti rade da što pre oporave pacijente. FK Vojvodina je veoma zahvalan svim tim ljudima i neće ih zaboraviti".

"Nama bi bila velika čast ako neko od njih bude i naš simpatizer i navijač", dodao je Samardžić i saopštio da će prvu zahvalnicu uručiti Dejan Zukić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.