KAKVA "BOMBA"!

GOLČINA U SURDULICI za preokret u 94. minutu: Ovako je Mladost sinoć šokirala!

Autor Nebojša Marković

Luda završnica utakmice koja je donela preokret u nadoknadi vremena!

Izvor: YouTube/Superliga Srbija/Printscreen

Bilo je ovo odlično drugo kolo Superlige Srbije! Videli smo 34 gola na 10 utakmica, puno uzbuđenja i preokreta, ali nigde nismo videli preokret kao u Surdulici.

Tamo je domaći Radnik do 91. minuta vodio 2:1, ali su na kraju izgubili 3:2. I to zahvaljujući sjajnom pogotku Đorđa Babića!

Levo krilo Mladosti ima samo 19 godina, ali to ga nije sprečilo da bude junak svog tima i na maestralan način donese pobedu Lučancima. Svojim izvanrednim udarcem je šokirao domaći tim koji je samo par minuta ranije sve imao u svojim rukama.

Poveli su Lučanci preko Mićevića, da bi u smiraj prvog dela igre izjednačio Makarić. Bilo je 1:1 sve do 80. minuta, kada Mitošević u 80. minutu donosi važnu prednost Radniku.

Ali onda na scenu prvo stupa Obijora Odita koji u nadoknadi donosi izjednačenje, a nekoliko minuta kasnije mladi Babić uspeva da se upiše u strelce.

Zaista uzbudljiva goleada u Surdulici. A ovde možete da vidite sve ostale rezultate, strelce i tabelu Superlige posle odigranog drugog kola. Pogodak Đorđa Babića možete da vidite na 4:08 od početka snimka.

Radnik - Mladost 2:3
Izvor: Youtube/Superliga Srbija

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.