Uživo

TRANSFERI Pada BOMBA na "Rajka"?! Totenhem se pojačao, Union postao još simpatičniji, Partizan doveo beka

Ponovo ste na mestu gde vas čekaju sve informacije o "pijaci" na evropskom i svetskom tržištu. Tu smo sa vama i danas!

Prelazni rok širom Evrope pomeren je zbog pandemije korona virusa i trajaće sve do 5. oktobra, a MONDO će ga svakog dana pratiti u "lajv fidu".

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve najvažnije transfere evropskih, svetskih i domaćih klubova koji će biti aktivni na "fudbalskoj pijaci", uprkos skepticizmu mnogih da će zbog finansijske krize ispaštati omiljena zanimacija mnogih tokom leta.

Prelazni rok u Srbiji "otvoren" je malo ranije i naši klubovi već od 16. jula mogli su da registruju pojačanja, a sada to mogu i Englezi, Italijani, Španci...

Kliknite na karticu "razvoj događaja" i osvežavajte u toku dana, očekuje vas dosta vesti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

22:27

Napoli je sada mirniji

Aurelio de Laurentis prebrinuo je dve velike brige - standardni bekovi Napolija, Maruo Rui i Đovani di Lorenco dogovorili su nove ugovore, piše Mozzartsport. Obojica petogodišnje. Portugalac će po godini zarađivati 2,5 miliona, a bivši igrač Empolija 2,8 miliona evra.

21:11

Maksi Lopez se ne predaje

Veteran Maksi Lopez ima novi klub. Posle godinu dana u Krotoneu, 36-godišnji Argentinac je potpisao za Sambenedeteze, član Serije C, trećeg ranga takmičenja u Italiji.

21:00

Lepa vest za Union - stigao je Kruze!

Lepo vreme za navijače Union Berlina! Pošto su izborili opstanak u svojoj prvoj sezoni u Bundesligi, stiglo je najveće pojačanje u istoriji kluba – napadač Maks Kruze!

Iskusni, 32-godišnji napadač otišao je iz Fenerbahčea zbog kašnjenja plata i sada se skrasio u simpatičnoj ekipi iz Berlina.

19:37

Gogua "odslužio vojni rok"

Bivši štoper Partizana Sedrik Gogua prešao je iz CSKA u Rotor, posle godinu dana u Moskvi. U pitanju je jednogodišnja pozajmica. Kada ona istekne, Gogua će postati slobodan igrač.

18:30

Ode Hojbjerg u Totenhem!

Totenhem i Sautempton su se dogovorili: Pjer-Emil Hojbjerg ide u severni London! Cena danskog reprezentativca je nešto viša od 22 miliona evra, plus potencijalni bonusi. "Sveci" su prihvatili poboljšanu ponudu "pevaca".

Klub sa juga Engleske iskoristio je prodaju veznog fudbalera da dogovori pojačanje na poziciji desnog beka. U suprotnom pravcu ide Kajl Voker Piters za nešto više od 13 miliona evra.

17:53

Stiže toliko potrebni desni bek

Partizan ima mnogo problema, ali je ipak odlučeno da Milošević ostane trener. Jedna od odluka bila je da se što pre dovede desni bek. Rečeno - učinjeno. Stiže Nikola Boranijašević. OVDE su detalji.

17:27

Veliko, veliko ime dolazi na "Marakanu"?

Branislav Ivanović i prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić uslikani su na ručku u Beogradu. Fotografije pogledajte OVDE.

15:59

Za jači napad Zlatibora!

Srpski napadač Nemanja Ivanović, koji je ponikao u mlađim kategorijama Zvezde, stigao je u Zlatibor.

15:58

Bolt se nudi!

Najbrži čovek sveta, atletičar sa Jamajke Jusein Bolt rekao je danas da mu nije pružena poštena šansa da se pokaže u profesionalnom fudbalu.

"Mislim da nisam imao pravu i poštenu šansu. Nisam radio stvari onako kako sam hteo, a mislim da bih bio dobar", rekao je Bolt za medije u Australiji.

Osmostruki olimpijski šampion u sprintu je hteo da počne fudbalsku karijeru kada se 2018. godine penzionisao u atletici. Trenirao je sa australijskim klubom Central koust i dao dva gola u prijateljskoj utakmici, ali pregovori nisu uspeli.

Potom se testirao u klubovima u Nemačkoj, Južnoj Africi i Norveškoj.

(Beta)

15:58

Ko hoće Bolta?

Najbrži čovek sveta, atletičar sa Jamajke Jusein Bolt rekao je danas da mu nije pružena poštena šansa da se pokaže u profesionalnom fudbalu.

"Mislim da nisam imao pravu i poštenu šansu. Nisam radio stvari onako kako sam hteo, a mislim da bih bio dobar", rekao je Bolt za medije u Australiji.

Osmostruki olimpijski šampion u sprintu je hteo da počne fudbalsku karijeru kada se 2018. godine penzionisao u atletici. Trenirao je sa australijskim klubom Central koust i dao dva gola u prijateljskoj utakmici, ali pregovori nisu uspeli.

Potom se testirao u klubovima u Nemačkoj, Južnoj Africi i Norveškoj.

(Beta)

15:46

Marko Nikolić doveo pojačanje!

Slobodan Rajković će postati novi član Lokomotive, prenose ruski mediji. "Rambo" je trenutno na lekarskim pregledima i očekuje se da će svakog trenutka biti zaključen transfer.

Opširnije o tom transferu čitajte OVDE.

Izvor: MN Press

14:46

Anćeloti bi pojačanje iz Sitija?

Karlo Anćeloti ima ideju. Njegov Everton pod hitno mora da što više pojača vezni red, koji je prošle sezone bio veliki problem, a nije realno da "karamele" imaju baš previše novca za trošenje, naročito zbog ogromnih ulaganja prethodnih sezona.

Jedno od rešenja moglo bi da bude ovo - pozajmica Fila Fodena iz Mančester sitija! Mladi fudbaler "građana" kao da polako dobija sve veću minutažu i pitanje je kako će Pep Gvardiola reagovati na ovo, a navodno bi ga Everton pozajmio samo do kraja 2020. godine.

13:39

Arsenal dogovorio Vilijana?

"ESPN" se javlja sa važnom informacijom! Navodno su Arsenal i Vilijan dogovorili sve uslove saradnje!

Amerikanci pišu da će Brazilac napustiti Čelsi i preći u severni London, gde će zaraditi oko 17.000.000 evra za tri godine! To je nešto manje od 6.000.000 evra po sezoni. Vilijan ne ostaje u Čelsiju upravo jer nisu hteli da mu ponude trogodišnji ugovor, već samo dvogodišnji.

Ipak, da sačekamo i potvrdu ovog posla...

12:59

Barsa zarađuje od Kineza?

Barselona je očajno odigrala nastavak sezone i izgubila Primeru pred naletom Real Madrida i sada se mnogi pitaju šta će sve Katalonci pokušati da urade na tržištu ne bi li se pojačali.

Dok ne dobijemo odgovor na to pitanje, čini se da će još jedan igrač napustiti klub. Radi se o Rafinji Alkantari, bratu Tijaga Alkantare koji se dovodi u vezu sa prelaskom iz Bajern Minhena u Liverpul.

Ponudu je poslao Šangaj Šenhua, vrednu 16.000.000 evra, a raspituje se i nekoliko klubova iz Premijer lige. Videćemo šta će biti...

12:50

BOMBA DINAMA!

Dinamo iz Zagreba potvrđuje da ima mnogo više love od svih u regionu.

Sada su spremni da za argentinskog defanzivca izdvoje čak 4,3 miliona dolara. Odnosno, možda budu morali da plate i više. Opširnije čitajte OVDE!

12:20

ZVANIČNO: Sančez u Interu!

Jedna od najvećih grešaka Mančester junajteda u novijoj istoriji više nije njihov problem. Najplaćeniji igrač kluba otišao je posle samo dve i po godine na Old Trafordu.

Bio je očajan u dresu "crvenih đavola", a Inter ga je pokupio za džabe...

11:55

Havi Martinez bi mogao u Francusku?

Zanimljiva vest stiže iz Nemačke. Ren se interesuje za Havija Martineza!

Fudbaler Bajern Minhena prema informacijama "Kikera" bi mogao da ode u Francusku, ali Bavarci navodno ne žele tek tako da ga puste iako je ušao u poslednju godinu ugovora. Znaju da Ren može da plati za Španca.

11:07

Ko je to?

"Čelsi dovodi novog Van Dajka", javljaju svetski mediji.

U pitanju je Ksavijer Mbujamba, 18-godišnji holandski štoper, koji je prošle godine nastupao za Barselonu i odlučio da je napusti. Dobro je poznato da Čelsi voli da "lovi" mlade talente i uspeli su da dogovore njegov transfer.

Teško da je u ovom trenutku rešenje za odbranu koja izgleda baš loše...

10:36

Konte je opasan!

I dalje je neizvesno da li će Antonio Konte voditi Inter naredne sezone, prosto jer čovek voli da se "posvađa" sa upravom kluba, a ukoliko ostane na "Meaci" ima i ideju koga želi u napadau, baš po njegovom ukusu...

Nećete se iznenaditi ako kažemo da italijanski mediji od jutros bruje da je Mandžukić na korak od Intera, pošto želi da se vrati u Evropu. Trenutno je u Kataru gde je nezadovoljan.

Ne treba da podsećamo da je "Mandžo" igrao za velikog rivala Juventus.

10:08

Nova pozajmica za Odegarda!

Martin Odegard je igrač o kojem se i dalje priča i razmišlja u Real Madridu, ali izgleda da će on i 2020/21 provesti van kluba.

"Marka" saznaje da je dobar finiš sezone Luke Modrića označio da za Norvežanina i dalje neće biti mesta na "Santijago Bernabeuu" i da će zbog toga Odegard i narednu sezonu provesti na pozajmici u Real Sosijedadu.

Taman je prošle sezone zabeležio četiri gola i šest asistencija.

9:41

On je Čelsijev prioritet!

Nedavno su britanski mediji pisali o željama Frenka Lamparda, a menadžer Čelsija bi voleo da u svojim redovima vidi 25-godišnjeg Hose Himeneza! Sjajni Urugvajac je jedan od bitnijih igrača Atletiko Madrida, pa ostaje da vidimo koliko je to realno.

"Dejli Star" navodi da je Čelsi spreman da pošalje lepu ponudu od 65.000.000 evra!

9:14

Bivši igrač Zvezde stigao u Portugal

Za Famalikao je u sezoni 2019/20 nastupao Uroš Račić, a umesto njega tamo će u sezoni 2020/21 biti Andrija Luković.

"Zlatni orlić" sa U19 Evropskog prvenstva 2013. ima novu priliku za dokazivanje.

Sve što treba da znate je ovde.

Izvor: MN Press

9:06

"BOMBA" na Marakani!

Sve je izvesnije da se Željko Gavrić iz Beograda seli u Italiju!

Čini se da će ubuduće nastupati u Seriji A, a poznato je i u koji klub ide...

Sve informacije su ovde.

Izvor: MN Press

9:00

A nekad je "plesao" protiv OFK Beograda

"Svi se jednom vrate kući..." poruka je koju je Arda Turan stavio na svoj Instagram profil.

On je od juče ponovo igrač Galatasaraja, a nekadašnji igrač Barselone je baš u tom klubu pre čitave decenije igrao protiv OFK Beograda, u čuvenom dvomeču kada su "romantičari" zamalo uspeli da pobede turskog velikana u Istanbulu.

Posle je u revanši bilo 1:5 na Karaburmi...

8:55

Dobrodošli u MONDO live

I ovog četvrtka smo sa vama i pratićemo sve najnovije vesti sa tržišta transfera. Očekujemo da i danas bude uzbudljive, pa budite sa nama i redovno osvežavajte vesti da ništa ne propustite!

Dobro jutro.

Ukratko

  • Prelazni rok u većini evropskih zemalja otvoren je do 5. oktobra.
  • I dalje čekamo one najveće transfere, vredne 100 i više miliona evra.
učitaj još +