SAVI SE DOPAO

POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan doveo desnog beka iz Švajcarske!

Autor Vladimir Sukdolak

Ugovor na dve godine, nezvanično saznaje MONDO.

Izvor: MN Press

Posle današnjeg sastanka rukovodstva i Sava Miloševića odlučeno je da mladi trener ostane na klupi crno-belih, a dobiće i pojačanje na deficitarnoj poziciji!

Novo ime u Humskoj biće Nikola Boranijašević (28) koji dolazi iz švajcarske Lozane, nezvanično saznaje MONDO. U pitanju je fudbaler koji najčešće igra na mestu desnog beka, ali po potrebi može da odgovori i na mestu štopera.

Boranijašević je više puta dovođen u vezu s Partizanom,a na njegovom dolasku insistirao je Savo Milošević kome se dopao još u dresu Napretka.

Momak interesantnog prezimena je ponikao u Borcu iz Čačka, igrao za Rudar, potom bio u letonskom Ventspilsu, da bi potpunu afirmaciju stekao u opremi Napretka. Zbog dobrih igara otišao je iz Srbije u zimu 2019. godine za 200 hiljada evra.

Prošle sezone u drugoj ligi Švajcarske zabeležio je 39 nastupa u kojima je imao dva gola i četiri asistencije, a klub je obezbedio učešće u višem rangu.

Izvor: MN Press

Partizan na mestu desnog beka ima samo Nemanju R. Miletića, koji nije u naročito sjajnoj formi na početku sezone i možda pređe na mesto štopera, dok je tu još i Aleksandar Lutovac koji je prihvatio da pređe na defanzivniju poziciju u timu zarad veće minutaže.

Interesantno je da je Boranijašević uvek igrao dobro protiv Partizana, tako je u pobedi iz oktobra 2017. godine asistirao za dva gola (2:1), a godinu dana kasnije za još jedan u remiju (2:2).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi