BOMBA!

Ronaldo IZGUBIO DVE godine u Juventusu - hitno zvao menadžera da nađe novi klub!

Autor Milutin Vujičić

Navikao je da igra polufinala i finala, a njegov klub ne može da izbaci ni Lion...

Kada je u leto 2018. godine Kristijano Ronaldo stigao u Juventus za 100 miliona evra, to nije bilo da bi im doneo još dve nove titule u Italiji, nego da bi napravili iskorak u Ligi šampiona.

Prošle sezone "stara dama" zaustavljena je u četvrtfinalu protiv Ajaksa, dok su ovoga puta stali već u osmini finala pošto ih je izbacio Lion. Naravno, odgovornost teško da je samo na Ronaldu, pa je prvi "glavom platio" trener Maurcio Sari.

CR7 i Sari nisu bili u dobrim odnosima, mislio je Juventus da će brzom reakcijom i dovođenjem Andree Pirla "kupiti" Ronalda da ostane uz klub, ali sve se čini da će napustiti Torino...

Francuski mediji pišu da je Kristijano Ronaldo odmah pozvao svog agenta Žorža Mendeša i zatražio da organizuje sastanak sa Pari sen Žermenom oko potencijalnog transfera ovog leta, smatrajući da je to za njega trenutno najpogodnija destinacija.

Mendeš i sportski direktor Leonardo navodno su već vodili pregovore pošto je Ronaldo bio nezadovoljan u Juventusu, a sve je ubrzalo ispadanje iz Lige šampiona.

Ronaldo smatra da je "izgubio" dve godine karijere u Juventusu, pošto je osvajao samo domaće trofeje (dve titule i jedan kup) u već dominantnom italijanskom klubu, a dobro zna da mu nije preostalo još mnogo sezona na vrhunskom nivou jer mu je sada već 35.

"Neka nam ova kratka pauza pomogne da donesemo najbolje odluke za budućnost i vratimo se jači nego ikada", napisao je Ronaldo na Instagramu sa odmora.

CR7 je za dve sezone u Juventusu dao 65 golova (89 mečeva) i zabeležio 18 asistencija, ali utisak je da se uprkos odličnoj statistici nije najbolje prilagodio sistemu Mauricija Sarija.

Legendarni portugalski napadač smatra bi se bolje snašao u Pari sen Žermenu, gde bi uz sebe imao još Nejmara i Mbapea, pa bi njih trojica automatski bili viđeni kao jedni od favorita za osvajanje trofeja Lige šampiona...

Ipak, ostaje i da se vidi da li će Andrea Pirlo uspeti da ubedi Ronalda da ne napušta trenutni projekat, pošto je "stara dama" spremila novac za pojačanja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.