IDE U MEDICINSKU ŠKOLU

I crno-beli imaju STRAŠNOG KLINCA: "Mali Ljajić" je za vikend dao 5 golova, a nije ni napadač!

Autor Milutin Vujičić

Upoznajte novo čudo iz Partizanove škole...

Izvor: MN Press

Mladi napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić (16) obeležio je početak Kadetske lige Srbije pošto je u opremi Grafičara postigao osam golova potiv Mačve (11:0).

Odmah mu je "odgovorio" vršnjak Samed Baždar iz Partizana koji je pre dva dana u Vršcu postigao pet golova (8:0), a interesantno je da čak nije ni napadač. Talentovani đak Partizana igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali obožava da pogađa mreže.

Biser iz Novog Pazara rođen je 31. januara 2004. godine i od malih nogu navija za Partizan, kao i svi u njegovoj porodici.

"Nemam nameru da jurim Kahvića na listi strelaca jer je klasičan napadač, a ja sam vezni igrač i po potrebi bliži protivničkom golu. Moje je da kreiram igru, nije mi zadatak da pogađam mreže, nismo na istom radnom mestu", rekao je Baždar za "Sportski žurnal".

"Tako da ovi moji golovi imaju posebnu težinu i draž".

Njegov trener Vladimir Ješić ga je na meču protiv Vršca na poluvremenu prekomandovao na poziciju napadača, ali verovatno će se Samed Baždar vratiti na ofanzivnog veznog jer mu to najviše prija.

Kao i njegovom idolu Ademu Ljajiću…

"Uzor mi je Adem Ljajić. Ugledaću se na dete Partizana, mog Novopazarca i reprezentativca Srbije. Radi se o dobrom čoveku, sjajnom fudbaleru kome želim da napravi divnu karijeru. Volim da gledam utakmice na najvećim takmičenjima, a pogotovo Lige šampiona. Sviđa mi se kako na terenu izgleda Kevin de Brujne", naveo je Baždar.

Interesantno je i da je mladi fudbaler đak Medicinske škole u Novom Pazaru, a želi da bude fizioterapeut u slobodno vreme

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.