Samo grudi-biceps!

Kao da je ceo karantin proveo u TERETANI: Srbin je sada jedan od najjačih fudbalera NA SVETU!

Autor Dušan Ninković

Na početku karijere su mu zamerali da je previše mršav, a sada...

Izvor: MN Press

Karantini širom Evrope su gotovi, u fudbalskom svetu su restriktivne mere olabavljene, pa se tako klubovi na raznim krajevima sveta prirpemaju za novu sezonu.

Bundesliga je bila prva od najvećih liga koja se vratila na teren, a Nemci imaju velike planove i za predstojeću sezonu. Matija Nastasić je vreme u ovim pauzama odlično iskoristio, pa je sada na treninzima ''drugi čovek''.

Nekadašnji štoper Partizana i Mančester sitija, koji je svojevremeno delovao prilično mršavo na terenu, danas je prava gromada. Ako on bude standardan u postavi Šalkea, teško će tim iz Glezenkirhena primiti veliki broj golova.

Na slici koju je okačio zvanični tviter protiv člana Bundeslige, vidi se kako Matija Nastasić pozira fotografu, a njegov biceps izgleda neverovatno.

Kao da se paralelno sa fudbalom povremeni reprezentativac Srbije bavi i dizanjem tegova.

Pored njega je u kadru i klupski drug Amine Harit, ali je on daleko sitniji, pa su i mišići koje pokazuje u objektiv kamere manji od Nastasićevih.

Štoper Šalkea bi sa ovakvim bicepsima lagano mogao da ''stane na crtu'' Adami Traoreu iz Vulverhemptona i Adebaju Akinfenvi iz Vikomba, fudbalerima koji važe za najjače na svetu. Pa, da vidimo šta su u stanju da urade!

Momak iz Valjeva je ponikao u Partizanu, a igrao je i za Teleoptik, filijalu crno-belih, Fiorentinu i Mančester siti. Od 2015. godine je član Šalkea, dok je debi za reprezentaciju Srbije imao još 2012. godine. Od tada je Nastasić (27) sakupio 28 nastupa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.