SAD SMO SVE VIDELI

Aleksandar je POBEDIO u Fantaziju, ali je Premijer liga umesto njega za šampiona proglasila Engleza!? Evo i zašto...

Autor Milutin Vujičić

Prijavio ga je komšija!

Izvor: Fantasy Premier League/Screenshot

Većina ljubitelja Premijer lige igra i popularni "fantazi" u kome birate tim od pravih igrača, a njihov učinak na terenu se boduje, moguće je osvojiti i nagrade...

U najdužoj sezoni engleskog fudbala ikada došlo je vreme i za proglašenje šampiona, a interesantno je da nagrada nije otišla u ruke momka čiji je tim imao najviše poena. Naime, Aleksandru Antonovu iz Bugarske je poništena pobeda u ovoj igri!

Zbog "grubog prekršaja pravila" šampion je Džošua Bul čija je ekipa "The Bulldozers" osvojila 2.557 bodova, što je bolji učinak nego što je imao 7,7 miliona "menadžera".

Džošua je istraživač leka protiv raka na Ofskordu, a samo je Aleksandar imao više bodova od njega, međutim Premijer liga je posle detaljne provere odlučila da suspenduje njegov nalog, tako da Englezu pripadaju sve nagrade.

Mediji iz Bugarske navode da je Aleksandra prijavio drugi Bugarin, koji je ukazao na to da je na rasnoj osnovi vređao Rahima Sterlinga.

Pre nego što je obrisao sporne poruke i fotografije - to su primetili iz Premijer lige i kaznili ga.

Interesantno je da je svetski prvak u šahu Magnus Karlsen završio u deset najboljih, dok Džošui kao šampionu pripada više nagarad poput sedmodnevnog putovanja u UK, VIP poseta dvema utakmicama, obilazak najvećih aurističkih atrakcija u Velikoj Britaniji, sat, jakna i mnogo toga drugog.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.