A S NJIM - ZNA SE!

Da li Tuhel BLEFIRA ili ne? Mbape dolazi na utakmicu protiv Atalante i NEĆE biti na štakama!

Autor Milutin Vujičić

Navodno planira da ga koristi samo dve i po nedelje posle povrede...

Atalanta i Pari sen Žermen odigraće u sredu (21.00, TV Arena Sport) prvi meč četvrtfinala Lige šampiona u Lisabonu, a trener Tomas Tuhel saopštio je vesti koje će obradovati navijače francuskog prvaka.

Naravno, ako nije u pitanju blef...

Kilijan Mbape povredio je ligamente krajem jula u finalu Kupa Francuske protiv Sent Etjena, trofej je podigao na štakama, pa su postojale vrlo male šanse da će se oporaviti za najvažnije utakmice u sezoni na "fajnal-ejtu" Lige šampiona u Portugalu.

"Ako bude danas odradio dobar trening i ne dogodi mu se ništa nepredviđeno, biće u timu za sutra", kazao je optimistični Tomas Tuhel pred utakmicu.

Nemački trener je kaao i da njegova ekipa nije u pravom ritmu, pošto je igrala samo dva meča pre susreta sa Atalantom, a da imaju i probleme s povredama. Kazao je i da Mbape svakako neće početi meč, ali će gotovo sigurno dobiti priliku u završnici meča.

Jedan od najboljih fudbalera sveta je ove sezone odigrao 34 meča za PSŽ i zabeležio 30 golova i imao 18 asistencija, pa je jasno koliko će "svecima" biti teže ako budu morali bez njega.

Za sada znamo da sigurno neće igrati Di Marija, Kurzava i Verati, odnosno Golini, Palomino i Iličić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.