PRE I POSLE

BRUTALNA transformacija Kristijana Ronalda: Sa 19 bežao od teretane, a sa 35 izgleda kao MAŠINA! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kako je došao do tako izvajanog tela...

Kristijano Ronaldo stigao je u Englesku još davne 2003. godine kao "žgoljavi" mladić iz Portugala, nakon samo jedne sezone u prvom timu Sportinga.

Jedva da je znao koju reč engleskog, jedva da su i njega znali na Ostrvu, ali je postepeno pokazao svima zašto je ser Aleks Ferguson "poludeo" za njim i doveo ga kao najskupljeg tinejdžera u istoriji engleskog fudbala.

Bio je čak i mršav, imao je smešne frizure i loše se oblačio, ali je u međuvremenu postao modna ikona, ali i čovek koji je postao sinonim za "izvajano telo".

Ovako je nekada izgledao...

Kristijano Ronaldo je još na Ostrvu shvatio koliko je teretana bitna za profesionalnog fudbalera, pojačao ju je u Real Madridu, a na telo posebno pazi kako je prešao 30. godinu. Zbog toga i dalje može da igra na vrhunskom nivou.

Saigračima u Juventusu je primer, prvi dolazi i poslednji izlazi iz teretane, dok je ne preskače ni kada je na godišnjem odmoru - za njega je njegovo telo pravi hram.

Ovako izgleda danas, 16 godina kasnije...

Na fotografiji koju je okačio na Instagram, očigledno sa odmora od naporne sezone, dobio je više od 12 miliona lajkova...