BRAVO MAJSTORE

Čukarički posle Mančester sitija posluje i sa Monakom: Posao ZAVRŠEN, Srbin uz Strahinju Pavlovića!

Autor Nebojša Marković

Talentovani golman će, kako stvari stoje, otići u klub koji se takmiči u francuskoj Ligi 1.

Izvor: MN Press

Monako se baš "navukao" na Superligu Srbije!

Posle kupovine Strahinje Pavlovića, vredne najmanje 10.000.000 evra, sada su u klubu iz Kneževine spremni da dovedu još jednog mladog talentovanog fudbalera.

I to iz Čukaričkog! Radi se o Đorđu Petroviću, 20-godišnjem golmanu tima sa Banovog brda, koji je u prethodnih godinu dana stekao punu afirmaciju u Superligi.

Ovaj 194 centimetara visoki golman koji građom pomalo podseća na Đanluiđija Donarumu, ne tako davno branio je u IMT-u, tada još uvek trećeligašu, a jedna sezona u Superligi očigledno mu je ozbiljno podigla cenu.

Petrovićeve partije u domaćem prvenstvu su bile na visokom nivou, neretko je uspevao da sačuva mrežu netaknutom, a u svemu tome Monako je video potencijal.

Zato sada "Sportski žurnal" prenosi da je Monako "završio stvar" i da će Petrović postati njihov igrač!

Mada posao još nije ozvaničen, ovaj list navodi da je tim čiji je trener od nedavno Niko Kovač dobio trku sa klubovima iz Francuske i Belgije, kao i škotskim Rendžersom.

Sada postaje jasno šta je Robert Kovač svojevremeno radio na utakmicama Čukaričkog na Banovom brdu. Tada su svi ovdašnji mediji preneli vest da je Robert Kovač bio gost tima sa Banovog brda i sada je očito da je skautirao talentovanog golmana.

Posle prodaje Slobodana Tedića u Mančester siti, sada "Čuka" posluje sa još jednim bogatim evropskim klubom.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.