konačno!

Zvezda odahnula, oslobodila se najvećeg BALASTA, uštedeće VELIKI NOVAC!

Autor Pavle Knežević

Španac konačno pristao da ode (pod određenim uslovima)

Izvor: MN Press

Hose Kanjas je zadavao mnogo glavobolja rukovodstvu Crvene zvezde, jer nije hteo da ide, a imao je ogromnu platu.

"Srpski Bejl", odnosno "srpski Ozil" sada je definitivno pristao da napusti "Rajko Mitić", pod uslovom da dobije zaostale zarade, a onda se vraća u rodnu Španiju.

Kako piše Maxbetsport, rukovodstvo kluba je imalo novi sastanak sa vezistom, koji je izneo svoje zahteve, sstavovi su usaglašeni, Španac je pristao na "pojačanu ponudu" i sada se čeka samo da Kanjas dobije zaostala potraživanja pre napuštanja Beograda.

Bivši igrač Betisa i Espanjola, koji je došao iz PAOK-a, posle razlaza sa crveno-belima imaće status slobodnog igrača i već ima poziv dva kluba.

Jedan od razloga ovog preokreta i prihvatanja Kanjasa da napusti Zvezdu je taj što će uskoro da postane otac i jedina želja mu je da se vrati u Španiju. Aktivirana je priča za odlazak u Albasete na godinu dana. Sa dobijenom otpremninom od šampiona Srbije i uz novi transfer, sigurno je da Kanjas neće da bude na finansijskom gubitku.

Zbog situacije sa koronavirusom i kasnijeg početka sezone, ekipe u Španiji žele proverene igrače. U Albaseteu su uvereni da u njemu dobijaju kvalitetno rešenje na sredini terena. Cilj u sledećoj sezoni je opstanak u Segundi, ali ne i da bude tako dramatično kao sada, kada su se spasili u poslednjem kolu.

Ovakav rasplet rastanka doneće plus za Zvezdu – pre svega da uštedi na plati. Hoze Kanjas od januara nije u planovima trenera Dejana Stankovića.

(Mondo/Maxbetsport)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.