Da popravi realizaciju

Stanković PRVI PUT progovorio o Makedi: Tačno je, radimo na tome!

Autor Dušan Ninković

Koliko je blizu transfer italijanskog napadača?

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Trener srpskog šampiona je na konferenciji pred meč četvrtog kola progovorio o dugo čekanom napadaču.

Da li federiko Makeda stiže u Beograd? Dejan Stanković se nada!

Ponuda ima, ali trener Crvene zvezde veruje da i njegov klub aktivno radi na potpisivanju ugovora.

''Fudbal je živa stvar, prelazni rok je živa stvar. Špic njegovog kvaliteta ima ponude i drugih klubova. Često to zavisi i od samog igrača, on bira koju će sudbinu odrediti. Ja sam ubeđen da se radi, to bi bilo ozbiljno pojačanje za Crvenu zvezdu'', rekao je Dejan Stanković.

Italijanski fudbaler i bivši član Mančester junajteda je već duže vremena želja crveno-belih, koji bi njegovim angažovanjem rešili problem sa napadačima koji imaju još od prethodne sezone.

Crvena zvezda će u četvrtom kolu Superlige dočekati Spartak iz Subotice, a na konferenciji pred taj meč, Stanković je govorio i o povredama svojih igrača, Evropi,...

''Imali smo mali problem sa Tomaneom, udarac, ali je sada tu. Vratio se i Milunović, na kog ozbiljno računamo. slatke muke'', rekao je trener Crvene zvezde.

Spartak je ostvario tri pobede, pa je ovo derbi. Da li postoji posebna priprema?

''Ja bih bio najsrećniji kad bismo uvek ulazili kao da je derbi. Pristup pravi razliku, ne treba potcenjivati niti precenjivati. Profesionalni pristup podiže nivo igre. Nećemo kalkulisati ni ovog puta'', rekao je Zvezdin trener.

A zanimljiva priča iz Šapca? Mladi Krstović je morao da gira u borjanovim kopačkama, pošto je svoje zaboravio u Beogradu.

''To je istorija, kad sam ja igrao. Nisam imao problem, pre utakmice sam znao u kojim ću kopačkama da igram. Bio mi je to važan detalj. On se zagrevao sa gumenim kramponima, pa smo lepo popričali... Našao je kopačke, od Borjana, na njegovu sreću. Ističe se borbenošću, profesionalnošću, sa njim nema problema, Krle je budućnost Crvene zvezde! On zaslužuje šansu'', rekao je nekadašnji vezista.

A uskoro će i Evropa. Da li će se čuvati neki igrači?

''Momenat je za utakmice. Hvatamo zalet, iz utakmice u utakmice. Ko je zdrav, može da igra sve utakmice'', istakao je Stanković.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.