VEĆ JE BIVŠI?

Očekivana odluka: Posle blamaže - OTKAZ!

Autor Pavle Knežević

Zvanična potvrda očekuje se u subotu.

Dugo je "visio mač nad glavom" Kikea Setjena, još od kada je Barselona ostala bez titule u Primeri, ali istorijska blamaža bez presedana je stvar koju bi malo koji trener preživeo.

Izgleda da su stvari gotove, jer svi ugledni španski mediji su iste večeri objavili da su Setjenu "sati odbrojani", ali ima još izvora.

Fabricio Romano, ugledni italijanski novinar, koji radi za "Skaj Sport" i "Gardijan", ekskluzivno je objavio da je Setijen otpušten odmah nakon debakla od Bajerna 2:8 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Zvanična potvrda trebalo bi da bude saopštena u subotu, ali nema sumnje da će nakon neviđene blamaže u Lisabonu, katalonski gigant krenuti u potragu za novim trenerom.

Loši nastupi pod vođstvom 61-godišnjeg stručnjaka, izgubljena titula u Primeri od Real Madrida, a sada i eliminacija iz Lige šampiona već u četvrtfinalu, morali su rezultovati promenama, koje je posle duela sa Bavarcima najavio i Đerar Pike.

Još jedan poznati i priznati italijanski novinar, Đanluka Di Marcio, odmah je krenuo sa licitacijom potencijalnih naslednika Etijena, a po njemu bi to mogli biti legenda Barselone Ćavi Ernandez ili Maurisio Poketino.

(Mondo.ba)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.