Opet pobeda

3:0 ZA LALATOVIĆEV OSMEH: Vojvodina ulazi u ritam!

Autor Mladen Šolak

Novosađani u poslednjih 20 minuta "otključali" gol gostiju na "Karađorđu".

Izvor: MN Press

Posle dva remija na početku sezone, Vojvodina je "vezala" dve pobede!

Nakon trijumfa protiv Voždovca u gostima, tim Nenada Lalatovića slavio je u nedelju i na svom stadionu, u jednom od derbija kola protiv gostiju iz Lučana.

Vojvodina - Mladost 3:0 (0:0)

Nije bilo golova do 69. minuta, kada je Aranđel Stojković protrčao po levoj strani, Miljan Vukadinović centrirao, a Petar Bojić sa metar-dva zaokružio lepu akciju pogotkom.

Dva minuta kasnije, bivši kapiten Metalca iz Gornjeg Milanovca Aleksandar Ješić mogao je da izjednači, ali je golman Vojvodine Nikola Simić uspeo da "skine" taj šut.

Sve je bilo odlučeno u 84. minutu, kada je Vošin lider Nikola Drinčić izveo korner, a Siniša Saničanin sa dva metra poslao loptu u mrežu. Njegova dobra partija sigurno nije promakla skautima Sportinga, koji je zainteresovan za njega.

Konačnih 3:0 postavio je Ognjen Đuričin na asistenciju večeras veoma zapaženog Stojkovića. Udarac sa 20 metara i lob preko golmana, za ubedljivu pobedu "lala".

Vojvodina polako hvata ritam i igrajući Superligu priprema se za izlazak u Evropu, koju će zaigrati od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnika će saznati 1. septembra, a na prvu evro-utakmicu će istrčati 24. septembra.