Sjajna vest za Srbina

NIJE MESI JEDINI: Šokantan odlazak iz Barselone bi mogao da obraduje DUŠANA TADIĆA!

Autor Dušan Ninković

Šta se to događa u španskom timu? Menja se sve?

Poslednjih dana se sve glasnije priča o odlasku Lionela Mesija iz Barselone, pošto je Argentinac nezadovoljan trenutnom situacijom u klubu.

Dok jedni pretpostavljaju da je ozbiljan u svojoj nameri da promeni sredinu, drugi tvrde da su to samo ''političke'' igre pred izbore u klubu. Ali, Mesi izgleda nije jedini koji će pokušati da ode iz Barselone ovog leta.

Njegov najbolji prijatelj u klubu, dugodišnji parnet i možda čak i jedini igrač iz trenutnog sastava sa kojim se dobro kapira na terenu razmišlja o šokantnom transferu. Šta mislite, gde bi mogao Luis Suarez?

Urugvajac ima još jednu godinu ugovora sa Barselonom, a i on je razočaran dešavanjima u klubu. Boli ga poraz od 8:2 protiv Bajerna iz Minhena, pa razmatra kakve bi to opcije mogao da pronađe na tržištu.

Veoma ambiciozan plan, iako je on tek na početku, ima Ajaks. Klub u kom je Luis Suarez već nastupao u kariejri želi da mu pruži šansu da još malo igra na vrhunskom nivou, da se bori za trofeje u Holandiji i da pokušava da napravi čuda, poput onog Ajaksovog od prošle sezone, u Evropi.

Luis Suarez je karijeru počeo u Nasionalu, zatim se preselio u Groningen, a u Ajaksu je proveo tri i po sezone. Na 159 mečeva u dresu ''Kopljanika'' postigao je 111 golova i osvojio je dva trofeja.

Potencijalni odlazak iz kluba je već najavio Žerar Pike, a pretpostavlja se da je još nekoliko do sada vrlo važnih igrača Barselone blizu odlaska iz kluba. Detaljnijih informacija o tome će biti nakon klupskih izbora i predstavljanja novog trenera.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.