TO JE TO!

Bane Ivanović NIKAD VIŠE za Srbiju: Oprostio se, nije profesionalno da ga vraćamo!

Autor Milutin Vujičić

Sada više nema dileme...

Izvor: MN Press

Utakmica protiv Švajcarske, ukupno 105. u dresu "orlova" za Branislava Ivanovića, ostaće i poslednja koju je u karijeri odigrao kao član državnog tima.

To je potvrdio aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković na konferenciji za medije povodom objavljivanja spiska za Ligu nacija. Upitan da prokomentariše da li je i o čemu razgovarao sa Ivanovićem, kao što je ranije najavio, selektor je kazao da mu smeta kada dobija takva pitanja.

Istakao je da je "specifičan po pitanju spiska" i da ne voli kada treba da prepričava privatne razgovore koje je imao sa fudbalerima.

"Na osnovu igračkog i ličnog kvaliteta - Branislav Ivanović je u statusu da bude reprezentativac. Kad tako postavite pitanje, ne vidim razlog da mi stalno moramo da pričamo... Selektor ima pravo da napravi spisak koji mu u ideji kako reprezentacija treba da igra odgovara. Bane je sjajna ličnost i igrač, ali kad se neko oprosti od reprezentacije, onda ne bi bilo profesionalno da se vraćamo na to", poručio je Ljubiša Tumbaković i time zatvorio priču o bivšem kapitenu.

"To je kriterijum. Bio si tu, završio si, lepo smo se ispozdravljali i idemo dalje".

Podsetimo, Branislav Ivanović iz nepoznatih razloga nije pozivan za reprezentaciju Srbije posle prethodnog Svetskog prvenstva, dok mu je pred put "skinuta" kapitenska traka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.