majstor zanata!

E, to je "EFEKAT MILOJE": Gvozdena disciplina i potpuno poništenje taktike rivala ZA POBEDU

Autor Pavle Knežević

Al Ahli nastavlja da sigurno pobeđuje u Saudijskoj Arabiji, čak i protiv najboljih

Izvor: MN Press

Svi mi u Srbiji vrlo dobro znamo ko je Vladan Milojević i šta može da radi sa svojim timovima, a sada to zna i Saudijska Arabija!

"Miloje" je postavio takvu taktiku protiv lidera prvenstva da je potpuno "ukinuo" prednosti Al Hilala i fenomenalnom disciplinovanom igrom doneo svom Al Ahliju pobedu od 2:1, čime je ostao u trci za Azijsku ligu šampiona!

Viđali smo to nebrojeno puta dok je Milojević vodio Zvezdu do istorijskih uspeha u Ligi Evrope i Ligi šampiona. Rivali identičnog kvaliteta ili jači, moraju da "iskrvare" da bi ugrozili u tim koji predvodi stručnjak iz Aranđelovca. U to se večeras uverio Al Hilal.

Lider i najbolji tim u Saudijskoj Arabiji, u kome igraju Đovinko, Kariljo i Gomis, imao je mnogo veći posed lopte od Al Ahlija, čak 70 odsto, ali je Vladan Milojević odličnom taktikom negirao sve prednosti gostiju. Na kraju je Al Ahli pobedio treći put u četiri meča posle pandemije i ostao u trci za plasman u azijsku Ligu šampiona.

Koliko je "Miloje" dobro postavio taktiku, a tim odigrao govori i činjenica da je Al Hilal uprkos ogromnom posedu imao samo jedan šut u okvir gola, kada je Al Boleahi izjednačio.To je bilo bukvalno sve od lidera, a Milojević je još jednom demonstrirao taktičku superiornost.

To na kraju nije imali presudan značaj, a Al Ahli je nastavio pobedničkim putem.

(Mondo/Mozzartsport)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.