Srećno, Zvezdo!

ŽIGIĆ ISPRATIO ZVEZDU: Od srca im želim da nastave gde su stali!

Autor Dušan Ninković

Trener Proletera je govorio i o mladim igračima svog tima, otporu koji su pružili šampionu i majsotriji momka sa Komorskih ostrva.

Izvor: MN Press

Tvrd rival je novosadski Proleter. Danas je to na svojoj koži osetila Crvena zvezda.

Videlo se tokom meča na Karađorđu zašto domaćin nije poražen nijednom u prva četiri kola. Branko Žigić je odlično složio kockice.

Trener Proletera se na konferenciji prvo zahvalio Stankoviću na lepim rečima, ističući koliko to znači njegovim igračima.

''To je motiv za ove momke koji su igrali večeras da nastave ovako da rade. Opravdali su ulogu favorita i to se pokazalo, ali na terenu nismo bili bezopsani. Nije da smo bili lošiji, imali smo neke naše šanse, nismo iskoristili. Kada imate takve igrače i imate šansu'', rekao je šef struke u Proleteru.

On je nešto slično govorio i pred kamerama Arenesport.

Meč je odlučio samo jedan detalj.

''Presudila je majstorija Bena i moramo da se okrenemo sledećoj utakmici. Okrećemo se Nišu'', dodao je Žigić.

Brat Nikole Žigića, koji među Zvezdinim navijačima ima kultni status, poželeo je sreću crveno-belima u evropskim kvalifikacijama.

''Od srca im želim da nastave tamo gde su stali i želim im grupnu fazu. To je dobro zbog srpskog fudbala. Šteta što nije bilo publike na stadionu'', istakao je trener domaćeg tima, siguran da bi navijači uživali u fudbalskoj predstavi.

A u ovakvim mečevima mogu da uživaju mladi igrači, koji Proleteru ne manjkaju. Počeli su meč sa četvoricom, a još neki su dobili šansu.

''Možda sam sebi dosadan, igramo sa četiri-pet mladih igrača, ali smo dobra sredina za napredak fudbalera'', zaključio je Žigić.

Proleteru je ovo prvi prvenstveni poraz, nakon što su upisali dve pobede i dva remija.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.