za sad je slobodan

MEGVAJER BRANIO IZBODENU SESTRU: Kapiten Junajteda je pušten na slobodu, isplivali novi detalji tuče

Autor Pavle Knežević

A navodno podmićivanje policajaca je nesporazum

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer pušten je danas na slobodu nakon što je u Grčkoj uhapšen zbog tuče i navodnog napada na policajca.

Engleski reprezentativac od 95 miliona evra proveo je dve noći u pritvoru, a danas je pušten posle zatvorenog saslušanja na sudu u Sirosu. Lokalni mediji pišu da je suđenje odloženo za sledeći utorak.

Megvajerov advokat je novinarima rekao da je igrač "za sada slobodan" i da će moći da se vrati u Englesku, iako postoje navodi da će morati da se vrati na Mikonos i izvini.

Tuča je izbila nakon što je jedan od protivničkih navijača vikao "Je** Junajted", kao i da je igračeva sestra Dejzi ubodena u ruku "oštrim objektom", posle čega je on došao da je brani, piše Glas Mikonosa.

Megvajer se potukao sa tim navijačima, a onda je u besu zakačio i policajce u civilu, koji nisu znali o čemu se radi, a nisu ni prepoznali igrača. Štoper Junajteda se tereti i da je probao da podmiti policajce kada su se pojavili.

Drugi izvori kažu da je u pitanju nesporazum, jer je Megvajer odmah priznao da se tukao i pitao je policajce kolika je kazna za to.

Megvajerov advokat je rekao da je igrač negirao sve optužbe, ali ne po kom osnovu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.