Fudbal

DEKIJEV SPISAK ZA PRELAZAK PREKO ALBANIJE: Bez iznenađenja, napadač ostao u Beogradu, 20 gladijatora "juri" treće kolo

Autor Pavle Knežević

Dejan Stanković proverenim snagama na najbolji tim Albanije

Izvor: MN Press

Trener Crvene zvezde poveo je u Tiranu 20 fudbalera, među kojima nema Milana Pavkova, što je i očekivano, a sada je kompletan fokus ekipe na duelu kvalifikacija za Ligu šampiona u Albaniji.

Igrači su iz predostrožnosti tokom vikenda dva puta testirani na koronavirus i svi nalazi su bili negativni, piše Mozzartsport.

Što se tiče Pavkova, on je imao povredu lica, tokom priprema nije smeo da udara loptu glavom i nije u dobroj formi, tako da nije ni registrovan za Ligu šampiona dok je u napadu El Fardu Ben vrlo raspoložen i izborio je sebi mesto startera.

U Beogradu su ostali mladi Nikola Krstović, ali i Veljko Simić i Dušan Jovančić, koji bi trebalo uskoro da odu iz Zvezde.

Prema zvaničnom sajtu, za sastav u Tirani konkurisaće ovih 20 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Miloš Vulić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Gelor Kanga, Veljko Nikolić, Srđan Spiridonović, Aleksandar Katai, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Antonio Tomane.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.