DETALJI O PROJEKTU

NACIONALNI STADION LEPŠI OD ALIJANC ARENE: Vučić komentarisao i navode da će se zvati po njemu!

Autor Milutin Vujičić

"Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000", kazao je Aleksandar Vučić.

Izvor: Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je proteklog vikenda fotografiju Nacionalnog stadiona uz poruku da će izgradnja početi naredne godine!

U pitanju je objekat na kome bi igrala reprezentacija Srbije, povremeno bi se na njoj igrali i klupski međunarodni mečevi, a nakon današnjeg sastanka sa delegacijom Republike Srpske otkrio je više detalja o samom projektu.

Vučić je tom prilikom rekao da će kapacitet stadiona biti 55.000 i da će biti lepši od Alijanc arene, doma fudbalera minhenskog Bajerna, novog prvaka Evrope.

"Kad već predlažu da se stadion zove po meni, pošto je to valjda glupo. Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo", rekao je Vučić.

Predsednik je komentarisao i sarkastične navode da bi stadion trebalo da ponese ime po njemu, uz poruku da bi mnogo toga u Srbiji moglo da se zove "Aleksandar Vučić".

"Mislimo da Srbija to zaslužuje. Ako oni misle da treba da se zove stadion Aleksandar Vučić i to je sad neka ironija, pošto je to besmisleno i ne bi trebalo da se gradi stadion. Ja bih da vas podsetim da onda ništa ne bi trebalo da se gradi po njima...", dodao je Vučić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.