samo bod u tri utakmice

NAJTEŽI PORAZ NIKOLIĆA U RUSIJI, OVO JE VEĆ ZA BRIGU: Nisu pomogli ni domaći teren ni dva igrača više

Autor Pavle Knežević

Prvi put od kad je preuzeo Lokomotivu, njegova ekipa je primila tri gola

Izvor: MN Press

Lokomotiva se još nije oporavila od poraza u moskovskom derbiju protiv Spartaka, a usledio je pravi šok – poraz kod kuće od Ahmata iz Groznog!

Gosti su dobili čak dva crvena kartona, ali na kraju idu kući sa tri boda: Lokomotiva – Ahmat 2:3!

Ovo ne samo da je drugi vezani poraz Marka Nikolića u Lokomotivi, već je njegova ekipa osvojila samo bod u poslednja tri kola, što je svakako razlog za uzbunu, a pogotovo ako se zna da niko ekipi srpskog stručnjaka nije dao tri gola od kada je preuzeo ekipu.

Bili su "lokosi" još "grogirani" od nedeljnog poraza od Spartaka 2:1, tako da je Vladimir Iljin već u trećem minutu doveo Ahmat u vođstvo. On je po desnoj strani primio loptu u prostor, stuštio se praktično neometen u šesnaesterac i lako, levom nogom savladao golmana Giljermea.

Ako taj gol ide na dušu odbrani, šta tek reći za drugi, postignut u nadoknadi vremena prvog poluvremena? Giljerme je jako loše izbacio loptu, tik do protivničke ekipe van svog šesnaesterca, a odbrana domaćih dozvolila je čak ČETIRI uspešna dodavanja rivala u svom kaznenom prostoru pre nego što je Artjom Timofejev postigao gol.

Lokomotiva se trgla u drugom poluvremenu, Anton Mirančuk je u 48. smanjio iz penala, ali samo desetak minuta kasnije, odbrana domaćih imala je još jedan komični skeč.

Ne samo da nije uspela da zaustavi pas faulom, već je u postavljanju ofsajd zamke ostavila kompletnu levu stranu nebranjenom, tako da je tamo bez problema pokupio Bernard Beriša i lako savladao golmana.

Marat Bistrov je u 63. minutu dobio crveni karton, Gžegož Krihovjak je smanjio, ali to je bilo sve za Lokomotivu, koja je kompletnu nadoknadu igrala sa dvojicom igrača više, nakon isključenja Antona Šveca.

Zabrinjava i što Lokomotiva uopšte nije igrala onako kako igraju Nikolićeve ekipe, falilo je discipline, organizacije i dobre odbrane, tako da ćemo videti kako će srpski trener i uprava reagovati i koga će dovoditi da "pokrpi" rupe.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.