MORAO DA ČESTITA ŠTO JE DAO GOL

MOMCI, KO JE OVDE DAO GOL: Kosovar postigao PRVENAC za Dinamo, iskulirao ga i ALBANAC!

Autor Nikola Janković

Dosta komičnih situacija moglo je da se vidi sinoć na severozapadu Rumunije.

Izvor: YouTube screenshot

Lirim Kaštrati postigao je prvenac za Dinamo sinoć u Klužu, ali ne bilo kada i bilo kako, već sa igračem manje za vođstvo od 1:2 u 78. minutu.

Sudeći prema snimcima iz Rumunije, morao je da trči za novim saigračima i čestita im što je postigao pogodak koji će, ispostaviće se kasnije, sačuvati "modre" u Evropi ove sezone.

Drama u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona rešena je posle sedam penal serija, nakon što prvak Rumunije u petoj seriji nije iskoristio udarac za plasman dalje. Dominik Livaković je zaustavio taj šut, a onda je Kevin Boli u sedmoj seriji poslao loptu pravo u Mađarsku i počelo je veliko slavlje u svlačionici ekipe koju je vodio rođeni brat Zdravka Mamića, Zoran.

Upravo prema njemu zatrčao se "kapetan momčadi", Arijan Ademi, fudbaler albanskog porekla rođen u Šibeniku, koji dugo već nastupa za Dinamo i nosi traku na ruci. Nije mu, doduše, palo napamet da odigra do novajlije u timu i reprezentativca takozvanog Kosova, Kaštratija, ali je fudbaler rodom iz Ogošta kraj Kosovske Kamenice imao sreće da mu lopta padne pravo na nogu i da pogodi nebranjenu mrežu.

Umesto da pohrle ka junaku, igraču koji se tri godine "kalio" u filijali, Lokomotivi, fudbaleri Dinama zatrčali su se prema klupi i onda - kada je slavlje već bilo pri kraju - dolazili jedan za drugim do Ademija da odaju priznanje kapitenu što je bio sebičan.

Dosta komičnih situacija moglo je da se vidi sinoć na severozapadu Rumunije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi