POGLEDAJTE!

MESI - ČOVEK KOJI IZVODI NAROD NA ULICE: Haos u Barseloni, pa u rodnom gradu!

Autor Milutin Vujičić

Siti nudi novac, Barsa nastavak ljubavi, ali...

Lionel Mesi je poručio Barseloni da želi rastanak, posle 20 godina, "udicu" su zagrizli najbogatiji klubovi poput Mančester sitija i Pari sen Žermena, a nada se i jedan siromašniji iz Argentine...

Njuels old bojs, klub u kome je ponikao Leo Mesi i još kao dete otišao u Barselonu, pamti reči najboljeg fudbalera svih vremena. Više puta je Argentinac rekao da bi NOB bio jedini klub za koji bi još igrao pored Barselone, pošto je baš u njihovoj školi fudbala napravio prve korake.

Sve do 13. godine Mesi je bio u Rosariju i igrao za lokalni klub, ali kada je došla Barselona odlučio je zajedno s porodicom da se preseli u Kataloniju.

Da li je sada vreme za povrata kući?

Ljubitelji fudbala iz Evrope će reći ne, sigurno je da Mesi ima još nekoliko fantastičnih sezona u nogama i bila bi šteta da ih "potroši" u Južnoj Americi, a s druge strane dosadilo mu je sve i pitanje je da li bi u nekom drugom klubu na kontinentu bio srećan kao nekada u Barseloni.

Šansa je mala, ali navijači Njuelsa ništa ne prepuštaju slučaju. Napravili su u Rosariju dugu kolonu automobila, drugi su išli peške do stadiona, dolazile su čitave porodice...

Pesme o Mesiju i bakljada, hoće li ga to nagovoriti da se vrati?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi